Se Hulu fra Danmark med VPN

I denne guide gennemgåes der i simple trin, hvordan du kan tilgå og se den amerikanske streaming-tjeneste Hulu fra dansk lokation. Guiden er beskriver, hvordan du kommer i gang, og skrives på et lavt teknisk niveau, så det kan forstås af de fleste.

hulu i danmark

Hulu er en af de største streaming tjenester i USA. Platformen indeholder over 50 live-kanaler, og en masse film og serier.

Selvom platformen halter efter streaming giganten Netflix, har Hulu’s nye koncept med streaming af traditionelle tv-kanaler givet platformen over en halv million abonnementer indenfor få år.

Uheldigvis, som mange andre streaming og video tjenester, blokerer Hulu deres indhold baseret på geografisk lokation. Da Hulu har base i USA, kan det ikke ses fra Danmark.

Den gode nyhed er, at denne blokering kan omgåes. Det eneste det kræver, at snyde med online lokation er en VPN. Vi gennemgår i følgende afsnit, hvordan du sætter denne VPN op og ser Hulu fra Danmark.

Hvordan ser man Hulu fra Danmark?

Med en VPN kan du logge på en server i et andet land, så modparten ser på serverens geografiske lokation og ikke din fysiske lokation. I dette tilfælde skal du forbinde din VPN til en amerikansk server, så det ligner at du sidder i USA, og kan blive lukket ind på siden.

VPN – Virtuel Private Network

VPN
VPN – billede fra techradar

For at se Hulu Danmark bør du finde dig en VPN. Mange benytter brower extensionen Hola, men det fraråder vi på det stærkeste – Du kan læse vores anmeldelse af Hola her.

Vi anbefaler derimod de betalte versioner, og i blandt disse er vores bedste bud NordVPN eller ExpressVPN.

Udover at ‘snyde’ med geografisk lokation, følger der også en masse andre fordele med, ved brug af VPN. En VPN kryptere bl.a. din internet aktivitet, så du kan være anonym og din adfærd ikke kan spores.

Sådan bruger du en VPN til at tilgå Hulu i Danmark

Du kan tilgå streamingtjenesten med en VPN, alt det kræver er et par simple steps. Første og fremmest skal du have en VPN. Til dette formål anbefaler vi NordVPN på grund af det store udvalg af amerikanske servere, og den hurtige hastighed af deres servere.

  1. Køb abonnement hos VPN tjeneste
  2. Køb et gavekort på eBay, Amazon eller lignende (Hulu tager kun imod amerikanske betalingskort)
  3. Gå til www.hulu.com og køb abonnement med dit gavekort

Andre VPN udbydere

Hvis du af en eller anden årsag ikke vil/kan bruge NordVPN, findes der også andre alternativer. Ønsker du at se anmeldelser/rating på de forskellige udbydere, kan du se det på vores forside. God streaming!