Se DR i udlandet

Kan du ikke se DR TV i udlandet? Grunden til dette er, at DR har begrænset tilgangen til deres indhold. Begrænsningen de har lavet, gør at man skal befinde sig i Danmark. Der findes en måde, hvor man kan “snyde” deres hjemmeside til at tro at ens lokalitet er i Danmark. Metoden er selvfølgelig fuldt ud lovlig. Denne guide hjælper dig i gang med at se DR i udlandet.

Se DR TV i udlandet

Sådan gør du: Se DR i udlandet

Det er faktisk en simpel process, selvom det hele kan lyde meget teknisk. Vi vil alligevel gennemgå processen trin for trin. Det kræver at du bruger en VPN.

  1. Anskaf dig en VPN. Vi anbefaler NordVPN, hvis du ønsker top-kvalitet. Dog koster det 11,95$ pr. måned. Ellers kan du bruge Windscribe, som tilbyder 10GB gratis, hver måned. Alternativt kan du læse vores artikel “Bedste VPN 2020“.
  2. Download VPN klient, og forbind til dansk server. Efter købet af VPN service, skal du downloade klienten. Efter du har åbnet klienten, skal du forbinde til en dansk server.
  3. Åben din browser og gå til DR TV. Herefter åbner du DR’s hjemmeside, og du kan nu streame løs uden fejlbeskeder.

Hvilke lande kan man se DR fra?

Du kan som udgangspunkt se DR i udlandet, uanset land, så længe du bruger en VPN service med danske servere. Dog er VPN ulovlige i enkelte lande, hvor du ikke bør bruge det.

VPN er oftest brugt, til at se DR i Spanien, Italien og Frankrig. Faktisk er VPN lovlig i hele EU, men der er stadig enkelte lande, hvor VPN er ulovligt. Det er ofte lande som Nordkorea og Kina som har meget censur.

Loader DR TV langsomt med VPN?

Hvis du har problemer, med at indlæse indholdet på DR TV kan det være dit internet der driller. For at sikre hvor fejlen er, kan du først og fremmest tage en hastighedstest. Hvis fejlen er her, kan det skyldes du har åbne programmer der downloader eller opdaterer.

Hvis problemet ikke er din internethastighed, kan du prøve at skifte IP-adresse i den VPN klient du bruger. Ellers kan dit problem være begrænset internetforbindelse.