Hola VPN

Hvis du bruger Hola, som er en gratis VPN, bør du stoppe øjeblikkeligt. Hola VPN er en gratis VPN, der oftest er brugt til at tilgå den Amerikanske Netflix. Firmaet bag Hola bruger din computer som en såkaldt ‘node’ på et botnet, og sælger tilgængeligheden af dit netværk til enhver der er villig til at betale. Det vil sige, at man kan købe sig ind på din IP og foretage ulovligheder, som du kan komme i problemer for.

Eksperter der har undersøgt sikkerheden i Hola, har påpeget flere sikkerhedsfejl og udgiver dem på en side kaldt ‘Adios, Hola!‘. De skriver som de første på deres side: Hola er harmfuldt for internettet som helhed, og til programmets brugere i særdeleshed.

Med Hola kan fremmede bruge dit netværk

Hvad er problemet egentlig? Ved at bruge Hola til VPN, udnyttes din computer og dit internet. Helt basalt, er der fremmede der bruger dit internet til at surfe rundt, og disse typer bruger oftest andres netværk af en grund: deres formål gør, at de ikke tør bruge deres eget.. Deres aktivitet ledes ligeledes direkte tilbage til dig, hvorfor du står med balladen, hvis der skulle ske noget.

Dette er en problematisk måde at lave forretning, og det kan ikke fikses medmindre Hola lukker, fordi det er designet til at tjene penge på denne måde. Den værste del er, at man ingen idé har om dette, da Hola ikke beskriver det tydeligt nogle steder.

Så hvad gør jeg nu? Slet Hola VPN!

Hvis du har Hola VPN installeret på din enhed, afinstaller med det samme. Hvis du har problemer med dette, anbefaler vi denne guide (ikke skrevet af os).

Herefter kan du finde dig en ordentlig VPN udbyder. Vi har en masse forskellige anmeldelser, på denne side som du kan læse, dog er alle betalte version (20 kr. pr. måned og op). Vi anbefaler bl.a. NordVPN og ExpressVPN.

Hvis du efter denne artikel er blevet nervøs, over hvorvidt du og dit netværk er blevet udnyttet, kan du tjekke her.

5/5 - (20 votes)
Hola VPN
  • 0.1/10
    Servere - 0.1/10
  • 0.1/10
    Sikkerhed - 0.1/10
  • 0.1/10
    Anonymitet - 0.1/10
0.1/10

Overblik

Undgå enhver brug af Hola VPN, det er en sikkerhedsmæssig katastrofe og kan have katastrofale konsekvenser.

No Comments