Anmeldelse af CyberGhost

CyberGhost er en seriøs aktør indenfor verdenen af VPN udbydere. De har en masse funktioner som ikke ofte er set hos konkurrenterne. Derudover er CyberGhost også kend for deres høje sikkerhed, hastighed og gode brugervenlighed. Som du vil kunne se i denne CyberGhost anmeldelse, er der nærmest ikke noget dårligt at sige om dem.

Software

Selv førstegangsbrugere af VPN vil hurtigt forstå, hvordan CyberGhost skal bruges og hvad det tilbyder. Alligevel vil vi i denne CyberGhost anmeldelse gennemgå de vigtisgte punkter.

Installering af klienten er simpel og tager ikke mere end et par minutter. Første gang man åbner klienten kan man vælge, hvad VPN’en skal bruges til. Nogle af valgmulighederne her er f.eks. torrent download, Wi-Fi beskyttelse, anonym websurfing osv. Deres klient giver også mulighed for at aktivere en nøgle eller opgradere sin konto. Man kan selvfølgelig også vælge region og IP-adresse og så er der en masse avancerede indstillinger også.

cyberghost software

God hastighed og pålidelig

CyberGhost har mere end 6000 servere i 90 forskellige lande. De mere populære lande har de flere servere i. De har eksempelvis bare i USA 462 og i England 462 og i Holland har de 109 servere. Alle brugere kan frit vælge mellem alle tilgængelige servere og har selvfølgelig ubegrænset forbrug af data, på alle disse servere. Det skaber fleksibilitet, især for den rejsende.

Som ved de fleste VPN udbydere vil din internethastighed miste lidt power. Men dette er CyberGhost’s fejl. Det er helt normalt at opleve lidt lavere internethastigheder når man bruger VPN, da alt internetaktivitet skal omkring den server man har valgt. Vi har testet påvirkning af internethastighed ved brug af Cyberghost, og den har været minimal, som ved alle de andre top udbydere indenfor VPN.

Derudover har vi oplevet deres netværk som meget pålideligt, og det er sjældent man kan opleve at smidt af. Når man bliver smidt af er det desuden også kun et par sekunder eller minutter. CyberGhost har også en kill-switch, så VPN’en ikke bare slukker og man surfer videre. Dette er for at sikre at forblive anonym og sikker.

Bred understøttelse

CyberGhost understøtter alle de førende operativ systemer, det inkluderer: Windows, OSX, Android og iOS. Det er normen i branchen, men nogle af de mindre VPN udbydere udnerstøtter eksempelvis kun Windows og OSX. Derudover har CyberGhost også en gratis extension til Chrome og Firefox, som er meget brugt i lande med meget censur som f.eks. Tyrkiet, UAE og Iran.

Med tanke på, at de mest populære VPN udbydere normalvis kun tillader 3 enheder pr. VPN konto, var vi ret overraskede over, at man på CyberGhost er tilladt at bruge 5 enheder på samme tid pr. konto.

Cyberghost iphone

Funktioner

I forbindelse med denne CyberGhost anmeldelse har vi kigget på deres funktioner. CyberGhost benytter OpenVPN, som for mange er vurderet til at være den mest sikre protokol i øjeblikket. Derudover kan man også vælge PPTP, som er lynhurtigt, men dog ikke så sikkert som OpenVPN. Der findes også L2TP med IPsec hos CyberGhost. De har altså sikret sig, at alle sikkerhedsbehov er dækket med deres brede udvalg af protokoller.

Firmaet bruger kryptering på militærniveau, 256-bit AES encryption, som er den stærkeste kryptering på markedet. Derudover er deres service P2P-venlig, som de fleste torrent brugere nok er glade for. De har også en special-lavet funktion til disse torrent brugere, designet til at downloade anonymt og sikkert.

CyberGhost tilbyder en anden interessant funktion. Det er muligheden for at vælge foretrukne Wi-Fi forbindelse og tilføje disse til sin ‘beskyttelses-liste’. Når de er på denne liste og du forbinder din enhed til, køres alt internetaktivitet igennem din VPN klient og du er sikret automatisk.

Klienten giver dig besked med det samme, angående den tildelte IP-adresse, server lokation, malware, annoncering og online sporing. Dette giver brugeren kontrol over, hvad der sker på din forbindelse, og du kan sågar se, hvilke sider der prøver på at tracke forskellige ting.

Dette er blot et udpluk af de vigtigste funktioner, CyberGhost tilbyder. Der er mange mindre funktion som: ad-blocker, anti-tracking, malware blocker, DNS leak beskyttelse, IP-deling, skjult IP og IPv6 leak beskyttelse.

Alle pakker indeholder ubegrænset dataforbrug og et antifingerprinting system. Derudover er der gratis tilpasset klienter til Windows, Mac, iPhone, iPad og Android enheder.

Sikkerhed og anonymitet

CyberGhost bruger, som nævnt tidligere, 256-bit AES kryptering over OpenVPN. Derudover tilbydes der følgende alternative protokoller: L2TP med IPsec og PPTP. Som standard får du 256-bit AES kryptering, som også er den sikreste. Hvis man ønsker at skifte protokol som nybegynder, kan det virke meget avanceret. Der kan man med fordele benytte CyberGhost’s hjælpecenter, som har hundredevis af guides.

Som denne CyberGhost anmeldelse antyder, er vi ret imponerede over dem. Deres kryptering gør, at du kan surfe anonymt og sikkert. De logger heller ikke din adfærd, hverken observerer, tracker, eller

CyberGhost offers excellent user privacy. It doesn’t observe, track, record or keep any logs of your personal information or activities. They are very transparent when it comes to privacy matters, which is not that common among VPN providers.

Jeg har brugt følgende tests: IPLeak.netPerfect-privacy.combrowserleaks.com og IPC.ax.

Support

I tilfæde af problemer med installation af klienten eller mangel på information, kan du kontakte supporten ved at oprette en support ticket. Derudover findes der også en live-chat på hjemmesiden, men den er kun åben indenfor normale europæiske arbejdstider. Mange af de store VPN udbydere, som NordVPN, tilbyder 24/7 live-chat, så på dette punkt scorer CyberGhost ikke så højt. Men de har som alle andre end stor database med guides og tricks.

Prisstruktur

CyberGhost’s priser er som følgende:

cyberghost priser
 • 1 måned – $12.99 pr. måned.
 • 12 måneder – $5.25 pr. måned, betaling på $49.50 hver 18. måned
 • 24 måneder – $4.13 pr. måned, betaling på $99 hver 24. måned
 • 36 måneder – $2.75 pr. måned, betaling på $99 hver 24. måned

CyberGhost accepterer på nuværende tidspunkt alle de kendte kreditkort typer, PayPal og Bitcoin, og især Bitcoin er fremragende, hvis du går meget op i anonymitet og kan forblive komplet anonym selv under betaling af abonnement.

CyberGhost Anmeldelse – Fordele og ulemper

Fordele:

 • Ubegrænset data og trafik
 • 7 samtidige enheder
 • Hurtige servere
 • Mange bonus funktioner
 • En god premium plan
 • Stærk kryptering
 • Brugervenlig klient
 • Supporter P2P
 • Streng ‘no logging’ politik
 • 7 dages gratis trial
 • 30 dages pengene retur
 • Accepterer Bitcoin

Ulemper:

 • Enkelte servere kan være langsom
 • Live-chat er ikke med 24/7 support
5/5 - (22 votes)
CyberGhost Anmeldelse
 • 10/10
  Software - 10/10
 • 9.5/10
  Hastighed - 9.5/10
 • 10/10
  Understøttelse - 10/10
 • 10/10
  Sikkerhed og anonymitet - 10/10
 • 5/10
  Support - 5/10
9.5/10

No Comments