STOR TEST: Her er den Bedste VPN I 2024

Der er mange gode grunde til at investere i en VPN-tjeneste. En VPN har utroligt mange fordele, såsom at du kan surfe rundt på nettet, helt sikkert og fuldstændig anonymt, åbne op for streamingtjenester og meget mere. Derfor har vi fundet de bedste VPN-tjenester i 2024 som bruges af danskerne.

VPN
VPN kryptering og anonymitet

De Bedste VPN-tjenester (2024)

Vi har samlet de bedste VPN tjenester på markedet som kan bruges i Danmark, som du kan se på listen nedenfor. Vi opdatere løbende listen, så du altid kan finde den bedste VPN-tjeneste på vores liste.


#1 ExpressVPN (Score: 10/10)

Testvinder – Bedste VPN

Prøv 30 Dage Gratis

85 KR.

41 KR.

bedste VPN i danmark

Tilbud: Spar hele 49% lige nu! Klik her

 • Højeste score på Trustpilot med 9.7
 • Oplagt til Streaming i udlandet, både HD og 4K
 • Antal ip-adresser: 15,000+
 • Antal servere: 1,700+
 • Antal lokationer: 145
 • Base: De Britiske Jomfruøer
 • Læs vores dybdegående anmeldelse af ExpressVPN her

ExpressVPN kan godt ligne nogle af de andre billigere VPN alternativer derude, men der er altså en rigtig god årsag til at prisen er lidt højere. De har den nok mest anerkendte VPN-forbindelse i hele verden. Deres sikkerhed er helt klart i top, de har lynhurtige servere til alle formål og er helt oplagte til at streame film i udlandet. 

ExpressVPN yder som noget specielt 30 dage Gratis hvis du ikke er tilfreds. Du har altså en mulighed for, at teste deres produkt i 30 dage, hvorefter du kan få pengene tilbage, hvis ikke du er tilfreds.

ExpressVPN er kendt for deres brede understøttelse af enheder. De har selvfølgelig applikationer til Windows, Mac, Linux, iOS og Android. Men har også til enheder som f.eks. Apple TV.

Med ExpressVPN kan du også få adgang til Disney+, Hulu, Amerikansk Netflix, BBC iPlayer og meget, meget mere. Der er kort sagt ikke nogen grænser for det du kan med ExpressVPN.

Selvom prisen er en smule højere end nogle af de andre VPN-services derude, så er det uden tvivl pengene værd. Ved køb af 12 måneder så er prisen cirka 44 kroner om måneden og så får du endda 3 gratis måneder ekstra med i købet.

Prøv 30 dage Gratis

#2 NordVPN (Score: 9/10)

Bedst til prisen

89 KR.

23 KR.

nordvpn

Tilbud: Spar hele 75% lige nu! Klik her

 • Antal ip-adresser: 5,000+
 • Antal servere: 5,000+
 • Server lokationer: 61
 • Base: Panama
 • Lande: 60+
 • 2,99$ pr. måned (ved betaling for 3 år af gangen)

NordVPN samler vores først fem ud af fem-rating op. NordVPN har fyret op for alle cylindre, og derfor beskriver vi kun enkelte områder om dem her. Vi mener NordVPN er en af de bedste VPN-forbindelser, der tilbydes til danskere.

 • Læs vores dybdegående anmeldelse af NordVPN her

Deres mest fordelagtige abonnement er deres årlige. Her betaler du 6,99$ pr. måned, men betaler for 12 måneder af gangen. Dette giver 83,88$. Hvis du køber en måned af gangen, koster det 11,95$ pr. måned. Dette er i den høje ende, men de tilbyder også hele pakken og der mangler ikke noget.

30 dages penge retur-garanti hos NordVPN ✅


#3 Ivacy (Score: 9/10)

Billigste VPN på markedet

67 KR.

6 KR.

bedste vpn ivacy vpn

Årets tilbud –  Spar hele 88% lige her

Unik rabatkode med 20% i rabat: ”vpnzone” ✅

 • Virker på 5 enheder ad gangen
 • Antal servere: 1,000+
 • Antal lokationer: 100+
 • En af de Billigste VPN på markedet ved køb af længere tid

Ivacy VPN giver dig en af de billigste VPN tjenster på markedet hvis du vælger at skrive dig op til en af de længere aftaler, som du lige så godt kan gøre, da du sandsynligvis ikke stopper med at bruge VPN når du først har oplevet alle de fordele som VPN medfølger.

Hastigheden på Ivacy VPN er også en af de bedste på markedet, og er blevet testet af proprivacy.com hvor de fik én førsteplads, ved sammenligning med nogle af de største VPN tjenester. Derudover så har de også Apps til stort set alle enheder, lige fra Mac og Windows til iOs og Android.

Sidste men ikke mindst, så giver Ivacy VPN dig også adgang til alle de store streaming tjenester som f.eks. streaming i USA så du kan få adgang til billigere Amerikansk Netflix med flere serier og film end i den danske version og adgang til Disney+, Hulu, Amazon Prime og meget, meget mere.

Du får også 30 dagens pengene retur garanti, så du kan få pengene retur hvis deres VPN ikke virker som forventet, til kun 6 kroner om måneden ved en længere aftale når du bruger vores rabatkode. Men du kan naturligvis også nøjes med et månedligt abonnement til 67 kr om måneden.

Unik rabatkode med 20% i rabat: ”vpnzone” ✅ (Rabatkoden gælder kun ved deres længste aftale)

30 dages Pengene retur garanti


#4 CyberGhost (Score: 8/10)

76 KR.

21 KR.

cyberghost

Tilbud: Spar hele 77% lige nu! Klik her

 • 45 dages returret
 • Antal servere: 6000+ i 90 lande
 • Antal Brugere: Over 35 millioner
 • 24/7 Live-chat support
 • Virker på op til 7 enheder

CyberGhost er blevet en anerkendt VPN udbyder. De blev stiftet omkring år 2011, og går meget op i privatlivet på internettet. Det er en af de største og mest populære VPN tjenester på markedet idag.

Læs vores dybdegående anmeldelse af CyberGhost her

CyberGhost mestrer de fleste ting, og er kendt for at være de bedste indenfor VPN til Linux.

Prøv i 45 dage og hvis du ikke er tilfreds får du pengene tilbage#5 PureVPN (Score: 7/10)

43 KR.

22 KR.

purevpn

Tilbud: Spar hele 68% lige nu! Klik her

 • Antal ip-adresser: 300,000+
 • Antal servere: 2,000+
 • Antal lokationer: 180+
 • Base: Hong Kong

PureVPN logger ikke informationer om brugerne. Det vil sige, at du ikke skal være bange for, at de sælger dine data til tredjeparter. Derudover tilbyder de 30 dages pengene retur. Dette gør at du kan udforske deres forskellige applikationer og servere. Hvis du ønsker at være komplet anonym, kan du sågar betale med Bitcoin og andre kryptovalutaer.

 • Læs vores dybdegående anmeldelse af PureVPN her

PureVPN’s priser er gennemsnitlige, og på månedlige basis koster det 10,95$. Hvis du køber et år, kan du nøjes med 35,88$. Dette er 2,99$ pr. måned. PureVPN understøtter desuden, som de færreste, VPN løsninger til både Kodi og Chromebooks. De er også de første der, fuldt ud har implementeret GDPR.

31 dages fortrydelsesret


30 dages returret


Hvad kan du med en VPN?

 • Se blokeret indhold – Du kan undgå geo-blokering som betyder at du kan se eks. amerikansk Netflix eller DR når du er på ferie i udlandet.
 • Vær anonym på nettet – Du kan undgå at blive sporet eller få personfølsomme informationer stjålet på nettet
 • Undgå internetcensur – Du kan begå dig på internettet i alle lande uden statscensur, som f.eks. i Egypten, Kina og Thailand.

Hvis du vil lære mere om hvordan en VPN fungerer, så kan du på de forskellige beskrivelser af de bedste vpn-tjenester læse mere om hvad du kan med en VPN.

Der er stor forskel på disse tjenester, og ofte så hænger pris og kvalitet meget sammen, både i forhold til hastighed, sikkerhed og udvalg af servere rundt i verden.

VPN er fuldstændig lovligt!

Mange spørger om VPN er lovligt, og her er svaret , JA! VPN er helt lovligt og alle nedstående VPN tjenester er fuldt ud lovlige at bruge. 

Ifølge Taenk.dk så er VPN lovligt så længe du bruger det til lovlige formål.

Det betyder at du som forbruger, altså ikke gør noget ulovligt ved at tilmelde dig en streamingtjeneste i udlandet.

Dog må streamingtjenesten godt blokere din adgang, hvis de mener at du ikke overholder deres vilkår og betingelser.

En virtual private network (VPN) giver dens bruger muligheden, for at modtage og sende data gennem en server på en anden lokation. Alt dette skaber anonymitet og sikkerhed ved online aktivitet, grundet man benytter servere som befinder sig andre steder i verden, så man kan forblive anonym på internettet.

Hvorfor er det klogt at have en VPN?

Flere og flere ting i vores hverdag er forbundet til internettet. Din telefon er blevet en af de enheder du anvender mest i din hverdag, og de fleste er opdateret på alt 24 timer i døgnet.

Desværre findes der kriminelle derude som forsøger at indsamle vores data, som er blevet nemt tilgængelig i denne online tidsalder.

Alt du fortager dig på nettet går igennem din internetudbyders server, hvilket giver internetudbyderen adgang til alt hvad du fortager dig på nettet. Men dette kan undgåes ved at bruge en VPN, som omdirigerer din internetforbindelse igennem en af deres servere, som altså ikke drives af din internetudbyder, men i stedet denne VPN-udbyder. På den måde er du sikker når du bevæger dig rundt på internettet.

Siden vi lever i en verden der er forbundet gennem internettet, er det vigtigt at sikre vores privatliv og sikkerhed. Fra det daglige tjek af netbanken, til kommunikation med medarbejdere, overfører vi dagligt data gennem internettet. Denne data kan krypteres og beskyttes med en VPN. Derudover følger der også en masse andre fordele med en VPN.

VPN til Chrome, Safari, Firefox, Edge m.v.

Du kan igennem de fleste browsere såsom Chrome, Safari og Firefox, brug deres ”private vinduer”, hvor den ikke direkte sporer din adfærd på nettet eller hvilke hjemmesider du besøger. Men dette stopper dog ikke din internetudbyder i at spore hvilke hjemmesider du besøger på nettet.

Hvis du ønsker at blive beskyttet af dette, så skal du brug en VPN.

De VPN vi har testet på her på siden, kan bruges med de store browsere. Du kan altså stort set uanset hvad bruge disse VPN-tjenester hvis du f.eks. har styresystemer som Windows, Mac, Linux m.v.

VPN til Android og iOS

En VPN tjeneste til mobilen, uanset om det er VPN til iOS eller VPN til Android, giver dig ekstra sikkerhed og anonymitet når du bruger din mobil.

Den giver samme sikkerhed og anonymitet som en VPN giver på computeren. Du skal dog være sikker på, at app’en til din smartphone er aktiveret, når du bruger internettet. Nogle VPN’er er tændt indtil du deaktiverer, andre kræver at du hele tiden kører VPN applikationen, altså holder den åben på telefon. Dette tager selvfølgelig en del strøm, og derfor er det at foretrække at VPN’en kører i baggrunden.

Hvem kan få brug for en VPN?

Alle der bruger internettet gennem en computer, tablet eller smartphone har gavn af en VPN-forbindelse. En VPN tjeneste øger altid din sikkerhed, når du bruger internettet. Dette gør den ved at kryptere din internet-aktivitet. Du opnår også langt mere anonymitet med VPN-forbindelser, ved at forbinde til en server på en anden lokation. Dette gør, at din internet-aktivitet ikke kan forbindes til din enhed eller dit internet.

Med en VPN kryptere du som sagt din aktivitet, det betyder også at du er langt mindre disponeret overfor hackere. De har svært ved, at koble oplysninger til netop dig og de oplysninger de har, er krypteret. Det vil sige at de oplysninger de har om dig, nærmest er umulige at læse.

Sådan finder du den bedste VPN i Danmark

Når der er tale om bedste VPN, handler det meget om brugerens behov. Det er desværre svært, at svare på uden at kende brugerens behov. Men vi kommer med et par punkter, som du bør holde øje med, når du vælger en VPN udbyder.

Der er mange VPN tjenester på internettet. Nogle er gratis, andre koster et par dollars om måneden. De gratis VPN’er kan muligvis tjene penge på dine data, og derfor anbefaler vi generelt ikke disse. Men her er fem områder du bør have med i dine overvejelser, inden du køber en VPN.

 • Pålidelighed

Vælg en VPN der er pålidelig og læs anmeldelser. Der findes mange falske anmeldelser på dette område, og derfor anbefaler vi en kilde som TrustPilot.

 • Sikkerhed

En VPN udbyder med effektiv sikkerhed, har som regel minimum 128-bit kryptering, anonym DNS servere og ingen logging. De fleste på vores liste, har dog 256-bit AES kryptering, som er kryptering på militær niveau.

 • Ingen hastighedsbegrænsning eller databegrænsning

Vær opmærksom på, at VPN udbyderen ikke har en begrænsning på data. Ligeledes bør du sikre dig, at der ingen hastighedsbegrænsning er.

 • Understøttelse af dine enheder

Se om udbyderen understøtter de enheder du har. Ofte kan du bruge, ét VPN abonnement på 3-6 enheder på samme tid.

VPN pris

VPN tjenester koster ikke så meget i dag. Normalvis sparer du meget, ved at købe 1 år eller mere af gangen. Prisen på en VPN koster som regel ikke mere end 15$ for en måned, og hvis du vælger at købe en VPN tjeneste i op til 3 år, så koster de omkring 20 kroner om måneden for de fleste VPN tjenster.

En VPN pris afhænger som regel af hvilken kvalitet du får, men hvis du eksempelvis vælger nogle af dem på listen her, som er de mest kendte og populære VPN tjenester, så kan du godt forvente at deres pris er i bund og deres kvalitet er i top, da de har en stor volume af kunder, så de kan holde omkostningerne per kunde helt i bund.

VPN tilbud

Når du bruger VPN, så kan du godt forvente at de forskellige VPN tjenester har nogle gode tilbud. Ofte så kæmper de jo imod hinanden, så derfor så vil de fleste VPN tjenster tilbyde nogle tilbud, når du vælger at købe 1, 2 eller 3 år hos dem.

Det er næsten altid muligt at købe VPN på tilbud, men i nogle perioder er disse tilbud bedre end andre, så det er en god ide at tjekke de forskellige VPN tjenster ud løbende for at se de aktuelle tilbud. 

NordVPN som er vores testvinder har ofte nogle ret store tilbud, så det næsten ikke kan betale sig at lade være med at blive sikker på internettet.

Tilbud: Spar hele 49% lige nu! Klik her

Prøv 30 dage Gratis

Brug VPN til at tilgå ellers blokeret indhold

Streaming tjenester som Netflix og Viaplay, har gjort det svært at bruge, hvis ikke du er udenfor det land, hvor du har abonnementet. Eksempelvis kan du i Danmark kun se den danske Netflix. Netflix har nemlig forskelligt indhold til alle lande. Med en VPN kan du tilgå lige den Netflix du har lyst til, hvis du har abonnement selvfølgelig.

Læs vores guides:

Få Dansk Netflix til kun 17 kroner – helt lovligt

Se amerikansk Netflix i Danmark

Faktisk er en af de største kundegrupper for VPN udbydere, folk der ønsker at tilgå indhold de ikke kan se fra det land de kommer fra.

Hvad er en VPN?

VPN, også kendt som Virtuel Private Network, er en service, som kryptere din adfærd og trafik på internettet. Du kan med en VPN ikke blive sporet af virksomheder eller kriminelle, når du bevæger dig rundt online.

Er VPN lovligt at bruge?

Ja, det er 100% lovligt at bruge VPN.

Hvad koster en VPN?

Et VPN abonnement koster ikke særligt meget, og der findes priser på helt ned til 2 dollars om måneden, afhængig af hvor længe du køber abonnementet for.

Hvordan får man en vpn-forbindelse?

Du får en VPN-forbindelse ved at udvælge den VPN du ønsker at anvende på din enhed, og herefter downloader du blot deres program. Så vil du kunne vælge hvilken server du vil logge ind på når du tænder din enhed og bevæger dig rundt på nettet.
Det kræver ingen teknisk viden at bruge VPN.

Hvorfor bruge en VPN?

En VPN-forbindelse kan bruges til at undgå andre kan se din IP-adresse. Du kan på den måde surfe anonymt på internettet, og blive beskyttet mod hackere eller kriminelle som ønsker at misbruge din oplysninger.
Du kan også undgå geografiske begrænsninger som f.eks. Netflix anvender på deres indhold. Det er 100% lovligt.