Bedste VPN i Danmark 2020

Velkommen til VPN-ZONE’s liste over bedste VPN udbydere i Danmark. Vi har samlet de, i følge os, bedste VPN tjenester i år 2020. Vi kigger i denne artikel på de bedste kommercielle VPN’er, som bl.a. omfatter NordVPN, ExpressVPN og PureVPN. VPN anmeldelserne i denne artikel er baseret på mere end 20 forskellige faktorer. Vi måler bl.a. på antal af servere, software, hastighed, sikkerhed, logging, kundeservice og pris.

VPN
VPN kryptering og anonymitet

En virtual private network (VPN) giver dens bruger muligheden, for at modtage og sende data gennem en server på en anden lokation. Alt dette skaber anonymitet og sikkerhed ved online aktivitet, grundet man benytter servere som befinder sig andre steder i verden, så man kan forblive anonym på internettet.

Top 5 VPN i Danmark

Vi opdaterer løbende i 2020 og resultaterne er derfor dynamiske fremfor statiske, hvorfor du altid kan regne med listens resultater.


#1 NordVPN (5/5)

Mest populære & Bedst i test

nordvpn

Tilbud: Spar hele 75% lige nu! Klik her

 • Antal ip-adresser: 5,000+
 • Antal servere: 5,000+
 • Server lokationer: 61
 • Base: Panama
 • Lande: 60+
 • 2,99$ pr. måned (ved betaling for 3 år af gangen)

NordVPN samler vores først fem ud af fem-rating op. NordVPN har fyret op for alle cylindre, og derfor beskriver vi kun enkelte områder om dem her. Vi mener NordVPN er en af de bedste VPN tjenester, der tilbydes til danskere.

 • Læs vores dybdegående anmeldelse af NordVPN her

Deres mest fordelagtige abonnement er deres årlige. Her betaler du 6,99$ pr. måned, men betaler for 12 måneder af gangen. Dette giver 83,88$. Hvis du køber en måned af gangen, koster det 11,95$ pr. måned. Dette er i den høje ende, men de tilbyder også hele pakken og der mangler ikke noget.

30 dages penge retur-garanti ✅


#2 PureVPN (4.5/5)

purevpn

 • Antal ip-adresser: 300,000+
 • Antal servere: 2,000+
 • Antal lokationer: 180+
 • Base: Hong Kong

PureVPN logger ikke informationer om brugerne. Det vil sige, at du ikke skal være bange for, at de sælger dine data til tredjeparter. Derudover tilbyder de 30 dages pengene retur. Dette gør at du kan udforske deres forskellige applikationer og servere. Hvis du ønsker at være komplet anonym, kan du sågar betale med Bitcoin og andre kryptovalutaer.

 • Læs vores dybdegående anmeldelse af PureVPN her

PureVPN’s priser er gennemsnitlige, og på månedlige basis koster det 10,95$. Hvis du køber et år, kan du nøjes med 35,88$. Dette er 2,99$ pr. måned. PureVPN understøtter desuden, som de færreste, VPN løsninger til både Kodi og Chromebooks. De er også de første der, fuldt ud har implementeret GDPR.

31 dages fortrydelsesret


#3 ExpressVPN (4.5/5)

expressvpn

 • Antal ip-adresser: 15,000+
 • Antal servere: 1,700+
 • Antal lokationer: 145
 • Base: De Britiske Jomfruøer

ExpressVPN yder som noget specielt 30 dages pengene retur. Du har altså en mulighed for, at teste deres produkt i 30 dage, hvorefter du kan få pengene tilbage, hvis ikke du er tilfreds.

 • Læs vores dybdegående anmeldelse af ExpressVPN her

ExpressVPN er kendt for deres brede understøttelse af enheder. De har selvfølgelig applikationer til Windows, Mac, Linux, iOS og Android. Men har også til enheder som f.eks. Apple TV.

30 dages penge retur-garanti


#4 CyberGhost (4.5/5)

cyberghost

 • Antal ip-adresser: 3500+
 • Antal server: 3000+
 • Antal lokationer: 150+
 • 24/7 Live-chat support

CyberGhost er blevet en anerkendt VPN udbyder. De blev stiftet omkring år 2011, og går meget op i privatlivet på internettet.

Læs vores dybdegående anmeldelse af CyberGhost her

CyberGhost mestrer de fleste ting, og er kendt for at være de bedste indenfor VPN til Linux.

Prøv i 45 dage og hvis du ikke er tilfreds får du pengene tilbage


#5 HideMyAss (3/5)

hidemyass anmeldelse

 • Antal ip-adresser: 3,100+
 • Antal servere: 830+
 • Antal lokation: 280
 • Base: England

Vi gav gerne HideMyAss ekstra point, hvis vi kunne, bare for deres super fede navn. Firmaet har et stærkt netværk med mulighed for, at udnytte deres gode protokoller som er understøttet. Derudover tillader de P2P og torrents på deres netværk.

 • Læs vores dybdegående anmeldelse af HideMyAss her

HideMyAss har en månedlig pris på 11,50$ og er i den høje ende. Derimod har de en konkurrencedygtig pris, på deres årlige abonnement: 79,99$.

Prøv gratis


VPN

Siden vi lever i en verden der er forbundet gennem internettet, er det vigtigt at sikre vores privatliv og sikkerhed. Fra det daglige tjek af netbanken, til kommunikation med medarbejdere, overfører vi dagligt data gennem internettet. Denne data kan krypteres og beskyttes med en VPN. Derudover følger der også en masse andre fordele med en VPN.

VPN til Android og iOS

En VPN tjeneste til mobilen, uanset om det er VPN til iOS eller VPN til Android, giver dig ekstra sikkerhed og anonymitet når du bruger din mobil.

Den giver samme sikkerhed og anonymitet som en VPN giver på computeren. Du skal dog være sikker på, at app’en til din smartphone er aktiveret, når du bruger internettet. Nogle VPN’er er tændt indtil du deaktiverer, andre kræver at du hele tiden kører VPN applikationen, altså holder den åben på telefon. Dette tager selvfølgelig en del strøm, og derfor er det at foretrække at VPN’en kører i baggrunden.

Hvem kan bruge en VPN?

Alle der bruger internettet gennem en computer, tablet eller smartphone har gavn af en VPN. En VPN tjeneste øger altid din sikkerhed, når du bruger internettet. Dette gør den ved at kryptere din internet-aktivitet. Du opnår også langt mere anonymitet med en VPN, ved at forbinde til en server på en anden lokation. Dette gør, at din internet-aktivitet ikke kan forbindes til din enhed eller dit internet.

Med en VPN kryptere du som sagt din aktivitet, det betyder også at du er langt mindre disponeret overfor hackere. De har svært ved, at koble oplysninger til netop dig og de oplysninger de har, er krypteret. Det vil sige at de oplysninger de har om dig, nærmest er umulige at læse.

Sådan finder du den bedste VPN

Når der er tale om bedste VPN, handler det meget om brugerens behov. Det er desværre svært, at svare på uden at kende brugerens behov. Men vi kommer med et par punkter, som du bør holde øje med, når du vælger en VPN udbyder.

Der er mange VPN tjenester på internettet. Nogle er gratis, andre koster et par dollars om måneden. De gratis VPN’er kan muligvis tjene penge på dine data, og derfor anbefaler vi generelt ikke disse. Men her er fem områder du bør have med i dine overvejelser, inden du køber en VPN.

 • Pålidelighed

Vælg en VPN der er pålidelig og læs anmeldelser. Der findes mange falske anmeldelser på dette område, og derfor anbefaler vi en kilde som TrustPilot.

 • Sikkerhed

En VPN udbyder med effektiv sikkerhed, har som regel minimum 128-bit kryptering, anonym DNS servere og ingen logging. De fleste på vores liste, har dog 256-bit AES kryptering, som er kryptering på militær niveau.

 • Ingen hastighedsbegrænsning eller databegrænsning

Vær opmærksom på, at VPN udbyderen ikke har en begrænsning på data. Ligeledes bør du sikre dig, at der ingen hastighedsbegrænsning er.

 • Understøttelse af dine enheder

Se om udbyderen understøtter de enheder du har. Ofte kan du bruge, ét VPN abonnement på 3-6 enheder på samme tid.

VPN pris

VPN tjenester koster ikke så meget i dag. Normalvis sparer du meget, ved at købe 1 år eller mere af gangen. Prisen på en VPN koster som regel ikke mere end 15$ for en måned, og hvis du vælger at købe en VPN tjeneste i op til 3 år, så koster de omkring 20 kroner om måneden for de fleste VPN tjenster.

En VPN pris afhænger som regel af hvilken kvalitet du får, men hvis du eksempelvis vælger nogle af dem på listen her, som er de mest kendte og populære VPN tjenester, så kan du godt forvente at deres pris er i bund og deres kvalitet er i top, da de har en stor volume af kunder, så de kan holde omkostningerne per kunde helt i bund.

VPN tilbud

Når du bruger VPN, så kan du godt forvente at de forskellige VPN tjenester har nogle gode tilbud. Ofte så kæmper de jo imod hinanden, så derfor så vil de fleste VPN tjenster tilbyde nogle tilbud, når du vælger at købe 1, 2 eller 3 år hos dem.

Det er næsten altid muligt at købe VPN på tilbud, men i nogle perioder er disse tilbud bedre end andre, så det er en god ide at tjekke de forskellige VPN tjenster ud løbende for at se de aktuelle tilbud. 

NordVPN som er vores testvinder har ofte nogle ret store tilbud, så det næsten ikke kan betale sig at lade være med at blive sikker på internettet.

Tilbud hos NordVPN: Spar hele 75% lige nu! Klik her ✅

Brug VPN til at tilgå ellers blokeret indhold

Streaming tjenester som Netflix og Viaplay, har gjort det svært at bruge, hvis ikke du er udenfor det land, hvor du har abonnementet. Eksempelvis kan du i Danmark kun se den danske Netflix. Netflix har nemlig forskelligt indhold til alle lande. Med en VPN kan du tilgå lige den Netflix du har lyst til, hvis du har abonnement selvfølgelig.

Faktisk er en af de største kundegrupper for VPN udbydere, folk der ønsker at tilgå indhold de ikke kan se fra det land de kommer fra.