PureVPN

Efter at have set så meget had mod PureVPN, var jeg fristet til at prøve softwaren. Kald det kontraproduktivt eller kontraintuitivt. For det meste når du begynder at høre en masse negativitet omkring noget, er det bare konkurrenter, der har hyret et reklamebureau. Hvis du nu undrer dig, ja der findes sådanne bureauer, hvilket er hvorfor, jeg har lært aldrig at stole på alt, du læser på internettet. Og dette er baggrunden bag denne anmeldelse.

purevpn

For at vende tilbage til PureVPN, det eneste sted, jeg har tiltro til i forhold til anmeldelser, er Trustpilot. Grunden til dette er, at kun de, der reelt har brugt softwaren eller servicen, kan lave en anmeldelse. Der er ingen måde, hvorpå konkurrenter eller virksomheden selv kan snyde systemet på. Det er indlysende fra anmeldelserne og antallet af stjerner, at PureVPN er glimrende.

PureVPN gør ikke dit internet langsommere

I løbet af årene har VPN tjenester generelt modtaget dårlig kritik for notorisk at sænke internethastigheder, hvilket brugere naturligvis ikke har været tilfredse med. Interessant nok er der stadig mange VPN tjenester, der sænker, hvad måske allerede er langsomt internet. Heldigvis er dette ikke tilfældet med PureVPN, selv hvis du bruger det til at streame Netflix, Youtube, etc.

Udover ikke at sænke din internethastighed, tilbyder PureVPN en række andre funktioner såsom robuste servere, der er lokaliseret verden over, og som scorede usædvanligt højt i vores hastighedstests. Derudover er der også det faktum, at de bruger kryptering af militærkvalitet med apps for Android og IOS enheder. Der er mange flere grunde til at overveje PureVPN, som vi vil undersøge i detaljer nedenfor.

Praktisk
erfaring og førstehåndsindtryk

Vi har ganske vist brugt PureVPN før, men efter en pause på omrking to år havde vi stort set glemt, hvordan det virkede. Når du har besluttet dig for at abonnere og downloade deres software, skal du skrive din mail og vælge en adgangskode. Interessant og måske forvirrende nok, er dette ikke, hvad du skal bruge for at logge ind på softwaren, men det bliver brugt til fakturering.

Når abonnenter har betalt, modtager de en mail med brugernavnet og adgangskoden i ren tekst. Vi har brugt andre VPNs, der bruger den samme metode for at seperere betalingsidentiteter, hvilket sikrer bedre anonymitet. Vi mener, at det kan være forvirrende for første-gangs brugere, men det er noget, du vænner dig til.

Glimrende
samling af funktioner og let at forstå

Jeg har brugt en masse VPN apps I løbet af årene, og PureVPN er som frisk luft. Det er meget let at bruge og sammenlignet med sidste gang, jeg brugte appen, er den nu lavet til folk, der er nye i at bruge VPNs. Så snart PureVPN loader, skal du vælge mellem fem muligheder: sikkerhed, internetfrihed, stream, fjern IP (denne funktion giver dig en dedikeret IP) og fildeling. Appen leverer derefter en oplevelse baseret på et af de fem valgmuligheder.  

Den anden ting, jeg godt kan lide ved PureVPN, er, at alle funktionerne er ligetil. For eksempel lader deres internetfrihed funktion dig vælge, hvilken region du ønsker at tilgå Netflix fra, som fra UK, Australien, etc. Du kan også tilgå Netflix fra Kina, hvor det ellers er blokeret.

Sammenligning med sidst jeg brugte PureVPN

Sammenlignet med sidste gang, jeg brugte PureVPN, føles det nu livligere. Interfacet er lyst med farverige billeder, hvoraf nogle kan være svære at læse på en mindre skærm. Når du først er tillsuttet en privat server, vil du se den nuværende IP adresse, forbindelsesstatus og varigheden af din session.

Trafikdiagrammet giver dig en god fornemmelse af, hvor meget bredbånd der bliver brugt, hvilket er brugbart for enhver på en afmålt internetforbindelse. Men det er vigtigt at nævne her, for alle der bekymrer sig for datagrænser, at PureVPN ikke har nogen. Så du er kun begrænset af, hvad din udbyder tilbyder dig.

PureVPN’s servere

purevpn servere

Som mange andre konkurrerende VPN services vælger du serveren og det land, den tilhører. Du kan søge efter servere, og derefter klikke på dem for at skabe forbindelse. Åbenbart er nogle servere, afhængigt af hvor du befinder dig, hurtigere end andre på grund af lavere ventetid.

Du kan også vælge, hvilke protokoller du vil bruge. Vælg imellem OpenVPN, IKEv2, SSTP, PPTP og L2TP. SX er der PureVPNs egen stealth protocol, som ifølge virksomheden sikrer den bedste anonymitet. Eftersom folk som mig har svært ved at forstå, hvilken protokol der bør vælges, gør PureVPN det simpelt ved at oplyse hastighed- og sikkerhedsratings for hver. Den vigtige ting at huske her er, at når sikkerheden forbedres, sænkes hastigheden. Så du bliver nødt til at gå på kompromis mellem de to afhængigt af dine behov. Per standard vælger softwaren en protokol, den mener, er bedst for dig. De fleste, der ikke arbejder for CIA, vil være godt kørende med standarden.  

En kæmpe mængde af
servere

Kortet til venstre lader dig forbigå softwarens standard anbefaling og selv vælge en server. Husk på at PureVPN per standard vælger den hurtigste server, hvilket oftest er den tættest på. Da jeg var i Kina, lagde jeg mærke til, at den blev ved med at vælge servere i Hong Kong per standard. Hvilket ikke blot er tæt på, men også det faktum at Hong Kongs cyberspace ikke er så strengt censoreret som resten af Kina.   

PureVPN har over 2000 servere spredt over 140 lande og 180 lokationer rundt i verden. Servere er lokaliseret i Asien, central Amerika, Sydamerika, Nordamerika, Europa og Afrika. Nu tror du måske, at PureVPN kun har servere i lande, der ikke censurerer eller blokerer internetsider, men der tager du fejl. Der er også servere i Rusland, Tyrkiet og Kina, hvis du får brug for dem.

Hastighedstest
– hvor hurtig er PureVPN?

Lad os starte ved at gøre en ting klart: ligegyldigt hvilken VPN service du bruger, vil internethastigheden gå ned. Dette er et resultat af den øgede sikkerhed indsat for at kryptere og beskytte din identitet. Størstedelen af VPN services gør alt, hvad de kan for at sikre, at internettet sløves mindst muligt. Så i modsætning til hvad mange folk vil have dig til at tro, kommer det ikke til at være som at bruge dial-up.

God hastighed med PureVPN

PureVPN er sammenlignet med andre lignende VPN services meget hurtigere. Så ja, det lever op til påstanden om at være den hurtigste på markedet.

Måden, hvorpå vi sammenlignede og testede ydeevnen, var ved at bruge Ookalas fikse hastighedstest side og app. Vi kørte derefter hastighedstesten på både indenlandske og internationale servere. Vi sammenlignede derefter resultaterne, beregnede forskellen i procent, og sådan fandt vi frem til, at PureVPN er hurtigere.   

Test af hastigheder

PureVPN har en indenlandsk forsinkelse på blot 6,7 %. Faktisk forbedrede PureVPN hastigheder betydeligt under vores downloading tests, hvilket ifølge vores beregninger utroligt nok var 346 %. Vi fandt, at konkurrerende VPN services var meget langsommere. Nogle mistænker vi for at sænke download hastigheder måske for ikke at stresse deres servere.  

Når det kommer til uploads, boostede PureVPN det ikke rigtigt som ved downloads, men det tog kun 4,5 %. Dette er stadig en af de bedste upload scores, vi har set fra en VPN udbyder.

Under vores internationale hastighedstests blev forsinkelsen øget
med 200 %. Dog var downloadhastigheder stadig hele 403,8 % bedre end nogle af de konkurrerende produkter, jeg testede det imod. Uploads var 22,7 %
langsommere, hvilket er andenbedst sammenlignet med HotSpot Shield, som
forbedrede uploadhastigheden med 1,4 %.

4.8/5 - (18 votes)
 • 10/10
  Software - 10/10
 • 9.4/10
  Hastighed - 9.4/10
 • 9.8/10
  Understøttelse - 9.8/10
 • 10/10
  Sikkerhed og anonymitet - 10/10
 • 9.8/10
  Support - 9.8/10
9/10