Anmeldelse af HideMyAss VPN

HideMyAss er en VPN tjeneste ejet af samme firma der står bag anti-virus programmet Avast. De er primært kendt for deres gratis web proxy. Udemærket til at omgå blokeringer af indhold. HideMyAss har utallige sager på sig, hvor de ikke har levet op til deres sikkerhed i fortiden. Dette har vi valgt at se bort fra i denne artikel.

HideMyAss

HideMyAss – Den korte anmeldelse

Hvis du ikke ønsker at læse den lange udgave af anmeldelsen, beskriver vi her kort anmeldelsens hovedpunkter.

HideMyAss er en fornuftig VPN tjeneste. Den er brugervenlig, og har mange servere rundt omkring i verdenen. Men deres logging politik kan være bekymrende, hvis det er noget man går op i.

FordeleUlemper
Stort netværk af servere
Over middel i hastighed
Brugervenlig
Konkurrencedygtige priser
Session logging
Begrænset konfiguration
Dårlig applikation-specifik killswitch

HideMyAss har været en populær og uafhængig VPN, men blev i 2005 opkøbt af Avast. Avast er kendt for deres anti-virus, som rigtig mange bruger. VPN tjenesten har omkring 790+ servere i 280+ forskellige lokation rundt om i verden.

Nogle af deres servere er optimeret til specielle brug. De har servere optimeret til P2P (torrent download), streaming og servere der er optimeret til maksimal hastighed. Du kan teste din internethastighed her før og efter brug af HideMyAss.

HideMyAss understøttelse

De proklamerer på deres hjemmeside, at deres applikation virker på alle enheder. Vi har testet og finder udsagnet sandt. I forbindelse med denne anmeldelse har vi testet deres applikation til Windows, Mac, Android, iOS og Linux. Derudover har de guides til, hvordan man kan opsætte til enheder de ikke understøtter, inklusiv routere.

Det kan være svært at komme i gang med enkelte enheder. Men de har en masse installationsguides, som kan hjælpe dig i gang. Derudover er der også 24/7 support, hvis disse guides ikke er tilstrækkelig hjælp.

Priser og abonnementer

Priserne er gennemsnitlige. Hvis man kun køber én måned af gangen, koster det 10.39$, hvis man betaler halvårligt opnår man en pris på 7.79$ pr. måned. Hvis man betaler årligt kommer prisen ned på 6.49$ pr. måned.

Der findes billigere og dyrere VPN udbydere. Hvis du er interesseret i en billigere VPN udbyder kan du kigge på NordVPN, hvor det koster omkring 4$ pr. måned, hvis du betaler et år af gangen. Også ExpressVPN er i den billige ende, med omkring 4-6$ pr. måned ved årlig betaling.

hidemyass applikationer

HideMyAss Trial

HideMyAss tilbyder en trial på syv dage, hvor du kan teste deres software. I denne periode kan du vurdere, hvorvidt det er noget for dig. Denne trial periode kræver dog, at du indtaster betalingsoplysninger. Men bare du annullere inden de syv dage er omme, så bliver du ikke opkrævet noget.

Privatliv og logging

HideMyAss er den VPN udbyder med mest juridisk information, jeg er stødt på indtil videre. De har hele 13 forskellige sektioner angående vilkår og betingelser.

Heldigvis har de samlet alle logging betingelser under samme side. Her i skriver de, at der ingen logging sker, ved brug af deres VPN. Men vi har undersøgt det nærmere og fundet ud af, at de faktisk logger en del. De logger tidspunkt for alle dine sessioner, hvilke ip-adresser du bruger, og mængden af download/upload.

5/5 - (24 votes)
 • 1.6/10
  Anonymitet - 1.6/10
 • 8/10
  Sikkerhed - 8/10
 • 10/10
  Hastighed - 10/10
 • 10/10
  Understøttelse - 10/10
7.4/10