Anmeldelse af NordVPN

I denne NordVPN anmeldelse, vil jeg kigge på fordele og ulemper ved deres software og service. Der tilbydes en VPN service til en relativ lav pris, som tillader brugerne at surfe rundt på nettet anonymt og sikkert. Deres VPN servere bruger OpenVPN tunneling protocol og AES 256-bit kryptering med dobbelt databeskyttelse.

I denne NordVPN anmeldelse, vil jeg komme ind på hvordan de er anderledes end andre VPN udbydere.

NordVPN er blandt toppen indenfor VPN udbydere, hvis man kigger på forskellige bedømmelses-lister.

Spar 75% lige nu – Køb NordVPN her

Kort fortalt:

 • Brugervenlighed: 5/5
 • Logging politik: Ingen logs bliver gemt
 • Udenlands Netflix: Ja
 • Downloading af torrents: Ja
 • Hastighed: Over middel
 • Pris: 2,99$ pr. måned og op.

Vores erfaring med NordVPN

NordVPN er en populær VPN udbyder, som selv mener, at de har verdens bedste VPN i forhold til funktioner. Vi har i denne artikel undersøgt NordVPN og delt vores erfaringer med dem som VPN udbyder.

Stærke funktioner

Jeg har efterhånden læst disse påstande før, så jeg beslutte mig for at købe NordVPN og tester deres software. Jeg fandt følgende fordele:

 • Skujt IP: Ja
 • Adgang til udenlandsk Netflix: Ja
 • Kill switch: De har to forskellige typer kill switches: Man kan som bruger vælge at lukke bestemte apps eller hele ens internetforbindelse i tilfælde af uforeventet nedbrud af NordVPN’s software.
 • 6 forbindelser på samme tid (6 forskellige enheder pr. abonnement)
 • Adgang til deres “DoubleVPN” der krypterer data to gange
 • Over 5000 hurtige og sikre servere
 • Servere i mere end 62 forskellige lande

Derudover har de ikke bare applikationer til både Windows, Mac, iOS og android, men de har også meget detaljerede guides til dem, og 40 andre mobile OS som f.eks. RapberryPi og routere.

Lokaliseret i Panama (God lovgivning i forhold til sikkerhed og anonymitet)

Ifølge NordVPN’s hjemmeside lancerede de i år 2008 i Panama og driftes fra Tefincom co S.A. Dette kan for få advarselslamperne til at blinke, men det er almen praksis indenfor ydelser som VPN.

Alle de bedste VPN udbydere er placeret i uafhængige lande der ikke har en lov, der kræver at de skal gemme information om brugernes adfærd. Det er lande som Schweiz, Singapore, Panama og flere.

Streng ‘ingen logging’ politik

Nogle VPN udbydere gemmer din internetaktivitet gennem deres servere, men det gør NordVPN ikke. Følgende billede er taget fra deres privatlivspolitik:

NordVPN logging policy

Dog skal der gøres opmærksom på, at de overvåger mindre vigtig data som:

 • Data om serverydelse (for optimering og vedligeholdelse af servere)
 • E-mail adresser
 • Betalings data (du kan dog bruge bitcoin)

Det er det almindelige, som de fleste (hvis ikke alle) VPN udbydere gemmer og opbevarer. Det er ikke noget man bør bekymre sig over.

NordVPN: Perfekt til amerikansk netflix og torrent download

NordVPN har en masse servere, og derfor virker det godt til torrent download og til at undgå geografisk begrænset indhold som f.eks. Amerikansk Netflix som har anderledes indhold en den danske version.

Netflix prøver at stoppe dette, ved at blokere IP-adresser de ved tilhører VPN udbydere, og jeg stødte også på en enkelt IP ud af fem  der var blokeret fra Netflix.

Tilbage til torrent-delen…

NordVPN har special lavet P2P servere der er skabt til ét eneste formål: At gøre torrents aktiviteter sikre og private. Derfor er de også rigtig gode på dette område.

Gode hastigheder

En af de vigtigste faktorer er hastighed. Der findes mange VPN udbydere som halter på dette område, og det kan være med til at skabe stor irritation. Jeg har ved brug af NordVPN ikke stødt på langsom loading eller hastighed generelt. Jeg sidder på en 100/100 Mbit forbindelse over lan-kabel og fik følgende resultat testet på en EU server:

Speed without VPN

Det er et rigtig fint resultat og der kan nok ikke forventes meget mere. Du kan teste din internethastighed før og efter, med vores hastighedstest.

Ingen IP eller DNS leaks fundet

Når jeg laver anmeldelser af VPN udbydere, foretager jeg mig altid en masse forskellige tests. Jeg har også testet efter leaks på IP eller DNS. Efter test af NordVPN’s software kan jeg konstatere at der næppe vil blive leaked noget ved brug af NordVPN.

Jeg har brugt følgende tests: IPLeak.net, Perfect-privacy.com, browserleaks.com og IPC.ax.

De er faktisk en af de eneste udbydere, der ikke har leak på deres Chrome extension.

Kompetent support

NordVPN kan kontaktes via e-mail eller direkte gennem deres live chat på deres hjemmeside. Deres live chat tilbyder faktisk support 24 timer i døgnet, så der er hjælp at hente uanset tid på dagen. Uanset om du kontakter dem på e-mail eller igennem live chat, besvarer de lynhurtigt dine spørgsmål og hjælper dig.

Hjælpecenter

Udover den gode support er der også et hjælpecenter, hvor der er skrevet tonsvis af artikler som er baseret ud fra tidligere kunders problemer og spørgsmål.

NordVPN hjælpecenter

NordVPN ulemper

Returnering kan tage op til 30 dage

I denne NordVPN anmeldelse er den eneste egentlige ulempe, at returnering kan tage helt op til 30 dage, hvilket helt simpelt er for lang tid. Det er ikke noget stort problem og bør ikke vægtes så højt, men der er ikke god service.

Men taget hele denne anmeldelse i betragtning, er det nok også de færreste der vælger at fortryde deres køb hos NordVPN.

NordVPN pris

Hvad koster et abonnement hos NordVPN så? Deres priser er super simple og priserne ændres kun, alt efter hvor lang tid du vil binde dig af gangen. NordVPN’s priser er meget konkurrencedygtige, dog koster deres abonnement med månedlig betaling lidt over gennemsnittet i branchen.

nordvpn abonnementer

 • Månedlig: $11.95/måned ($143.4 pr. år)
 • 6 måneder: $9.00/måned ($108 pr. år)
 • 1 år: $6.99/måned ($83.88 pr. år)
 • 3 år: $2.99/måned ($35.88 pr. år)

Abonnementerne kan selvfølgelig betales med bitcoin, så du kan være komplet sikker og anonym. Efter betaling har man med det samme adgang til produktet og kan sætte det op med det samme. Alle abonnementer indeholder alle deres funktioner.

NordVPN anmeldelse – Endelig konklusion

Der er uden tvivl en kæmpe anbefaling herfra. Det er sikkert, anonymt og hurtigt. Og dette er klart de vigtigste parametre ved valg af VPN udbyder. Derudover er deres software brugervenligt og ligeså er opsætningen.

Dog er NordVPN ikke ligeså hurtigt som ExpressVPN (læs ExpressVPN anmeldelse her), men har alligevel en ret hurtig forbindelse uden mærkbare forsinkelser.

NordVPN Anmeldelse
 • 10/10
  Software - 10/10
 • 10/10
  Hastighed - 10/10
 • 9.6/10
  Understøttelse - 9.6/10
 • 10/10
  Sikkerhed og anonymitet - 10/10
9.8/10

No Comments