Anmeldelse af ExpressVPN

ExpressVPN anmeldelse – Den korte version

ExpressVPN er en VPN udbyder i top kvalitet, der langt overgår vores forventninger. Alle deres platforme er suveræne. Supporten og anonymiteten er ligeledes i top. Deres software er nemt at opsætte og det er nemt at skifte IP, for at undgå geografiske begrænsninger. Begrænsningen med 3 enheder pr. konto kan være et problem for nogen, men ellers er det klart en af markedets bedste VPN udbydere.

Prøv 30 dage Gratis

expressvpn

Fordele

 • Meget stærk kryptering.
 • Software til alle gængse enheder.
 • Formidabel support.
 • Gennemsigtighed, ingen logging.

Ulemper

 • Kun tre enheder kan bruges med VPN af gangen.
 • Priser over markedsgennemsnittet.

ExpressVPN er en populær VPN udbyder, der er placeret på de Britiske Jomfruøer. Det er et tætpakket marked men ExpressVPN ved, hvordan de skal adskille sig fra konkurrenterne: Levere et fantastisk produkt med flere og bedre funktioner end konkurrenter og er derfor nummer 1 på vores liste over den bedste vpn.

De har f.eks. et netværk på mere end 2000 servere spredt i 148 byer i 94 forskellige lande. Europa og USA har den bedste dækning med flest servere. ExpressVPN har dog også mange servere i Asien og et par enkelte andre lande, hvor andre ikke tilbyder servere (bl.a. Sydamerika og Afrika).

Prøv 30 dage Gratis

Understøttelse

Deres brede understøttelse er også et højdepunkt i deres software. ExpressVPN tilbyder applikationer til Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Apple TV, Fire TV, Playstation, Chromebooks, Kindle Fire og mange flere. Udover den brede understøttelse, er der også veldokumenterede guides til opsætning på alle nævnte platforme.

Du kan med en konto hos ExpressVPN, kun benytte din VPN forbindelse på 3 enheder på samme tid. Dette er det eneste punkt, hvor de ikke matcher de andre top VPN udbydere. NordVPN (læs: NordVPN anmeldelse), kan du f.eks. bruge 6 enheder på samme tid. Men de fleste bruger nok ikke mere end 3 enheder og kan leve med dette. Du kan desuden opsætte ExpressVPN på din router, så alle enheder på routeren kan surfe sikkert og anonymt.

Hos ExpressVPN kan du blive ved med at finde værdifulde tekniske ekstra funktioner. ExpressVPN beskytter bl.a. din internet-aktivitet, ved at bruge deres egen DNS server. Deres kryptering er i top, så selv de mest avanceret angreb for at opsnappe dine aktiviteter vil fejle. Derudover tilbyder de også tunnel-splitting. Det gør at du kan vælge, hvilke applikationer der skal bruges VPN til, og hvilke der ikke behøver.

En klar og simple privatlivspolitik forklarer, at ExpressVPN ikke logger nogen følsomme oplysninger. Desuden er dette ikke bare noget de skriv, som nogle af konkurrenter gør, faktisk beskriver de helt detaljeret, hvilke oplysninger der kan bliver logget, og hvilke der ikke gør.

ExpressVPN’s stærkeste differientieringspunkt er deres support, hvor der er mulighed for at få hjælp 24/7 via deres live chat på hjemmesiden. Det er ikke den sædvanlige outsourcede, omstillings-helvede og inkompetente support man er vant til indenfor VPN udbydere, men det er eksperter der er klar til at hjælpe og ikke stopper før problemerne er løst.

ExpressVPN Priser

expressvpn anmeldelse priser

ExpressVPN har en meget simpel prisstruktur, med kun tre forskellige abonnementsplaner.

Månedlig betaling: 12,95$

Halvårlig betaling: 59,95$ (9,99$ pr. måned)

Årlig betaling + 3 måneder gratis: 99,95$ (6,67$ pr. måned)

De formår at videreformidle priser og generel information, så det er til at forstå. Det skaber gennemsigtighed, hvilket giver en tryghed. Der forsøges ikke på at narre nogen, ved at skrive ekstra omkostninger med småt eller andre tricks.

Efter et kig på priserne fortsætter de gode nyheder ved ExpressVPN. De har nemlig også en bred understøttelse af betalingsformer, alt lige fra kreditkort, PayPal, Bitcoin og derudover en masse andre betalingsformer lignende PayPal (AliPay, Yandex, Money, WebMoney og flere).

Hvis du har yderligere spørgsmål inden du køber, er ExpressVPN’s live chat et kæmpe plus. Du behøver ikke at tøve med at skrive, de er flinke og hjælper gerne med at afklare spørgsmål.

Hvis du stadig er usikker på om du skal vælge ExpressVPN, så kan du jo altid prøve, for de har en 30 dages returret på alle abonnementer. I løbet af de 30 dage er der rig mulighed for at stifte bekendtskab med deres software og applikationer. Til deres mobile applikationer findes der også en 7 dages gratis trial.

Hvis du alligevel skulle blive skuffet over produktet, er hele den process også meget ligefrem. Man skal ikke til at udfylde fem forskellige formularer, ringe rundt og hvad der ellers er normen. Det eneste du skal gøre, er at skrive at du ikke ønsker deres produkt alligevel. De skal lige have lidt kundeinformationer, og så returnerer de pengene med det samme. Det må også være et udtryk for at de er ret selvsikre omkring deres produkt.

Privatlivspolitik

Enhver VPN udbyder påstår at tilbyde komplet anonymitet, men der er ofte ikke meget substans bag disse påstande. ExpressVPN er anderledes på dette punkt. De fortæller ikke bare, hvor godt deres produkt er, men har lange lister med funktioner der retfærdiggør det de skriver.

Tag deres kryptering eksempelvis. De fleste skriver måske at de supportere OpenVPN eller skriver en reference til AES-256 kryptering, men ExpressVPN har taget skridtet videre.

Prøv 30 dage Gratis

De forklarer at de bruger 4096-bit SHA-512 RSA cerifikat for eksempel. Derfor kan du regne med det ExpressVPN skriver angående sikkerhed og anonymitet.

Jeg har undersøgt ExpressVPN’s påstande angående OpenVPN og alt stemmer overens i forhold til hvad de skriver.

Jeg testede ikke selv deres DNS server i dybden, men brugte hjemmesider som ipleak.netdnsleaktest.com og browserleaks.com som kunne bekræfte at der ikke var nogen DNS leaks.

Logging

Uanset hvor du leder efter VPN, ville alle udbydere skrive den sædvanlige “no logging” tekst. Men du bør være opmærksom, hvis udbyder har en begrænset privatlivspolitik, eller hvis de direkte i privatlivspolitikken faktisk skriver det modsatte, altså at de logger trafikken.

Igen, ExpressVPN spilder ikke din tid med de marketingstunts, men forklarer tålmodigt under privatlivspolitik, hvordan det hele fungere og hvad de logger og ikke logger.

De beskriver det allerede kort på hjemmesiden med enkelte ord: Baseret på de Britiske Jomfruøer, en tropisk oasis uden dataindsamlingslov. Ingen aktivitetslogs og ingen forbindelseslog. Hvis du ikke er synderlig bekymret omkring logging, bør denne information være tilstrækkelig.

Hvis du gerne vil vide mere, tvinger de dig ikke til scrolle igennem 2000 fine juridiske og intetsigendeord. De har nemlig en velskrevet side omkring deres logging politik, som forklarer, hvilken type data ExpressVPN indsamler, og hvad de ikke indsamler.

Prøv 30 dage Gratis

Den gode nyhed i denne tekst er, at de ikke beholder logs fra dine IP-adresser nå du connecter til en server gennem ExpressVPN. De logger heller ikke aktivitetsniveau eller hvilke servere du bruger.

Hvis man ser på deres logging generelt, kan der konkluderes at ExpressVPN samler en begrænset smule data om dit forbrug af deres klient, hvilket højst sandsynligt kun bliver brugt til optimering af platform og marketing. Derfor vurdere vi ikke, at det er noget man behøver at bekymre sig om og vi vurdere ligeledes, at de er nogle af de bedste, hvis ikke man kan lide logging.

For at se ExpressVPN’as aktuelle tilbud – Klik her

5/5 - (23 votes)
ExpressVPN anmeldelse
 • 10/10
  Software - 10/10
 • 10/10
  Hastighed - 10/10
 • 10/10
  Understøttelse - 10/10
 • 10/10
  Sikkerhed og anonymitet - 10/10
 • 10/10
  Support - 10/10
10/10

No Comments