Crowdlending: Fremtidens måde at investere på

Her på VPN-Zone.dk vil vi være med på moden, og her er der ingen tvivl om at en af de nyeste måder at investere på, er utroligt interessante da de kommer til at lave en radikal forskel i måde vi alle sammen investere på idag. Derfor vil vi fortælle lidt omkring en af de nyeste måder at forøge din formue, som kun er blevet gjort muligt grundet ny teknologi. Det nye investeringsfænomen hedder nemlig crowdlending som du kan læse mere om på hjemmesiden crowdlendingdanmark.dk som laver forskellige anmeldelser af de forskellige crowlending platforme og skriver om crowdlending generelt.

crowdlending investering

Hvad er crowdlending?

crowdlending er helt konkret at mange investorer går sammen om at finansiere lån til enten forbrugere eller virksomheder. Det betyder at du låner dine penge ud, men du står ikke alene om at finansiere lånene du investere i, da der kan flere mange til at finansiere et enkelt lån. Men til gengæld kan du med crowdlending forvente at få et afkast på over 12 % hvilket er ganske meget højere end eksempelvis det gennemsnitlige afkast på aktier som er på kun 7 % om året.

Der findes mange forskellige crowdlending platform hvor man kan investere i crowdlending, så lad os grave lidt ind i hvilke og hvad man skal kigge efter.

Hvilken crowdlendingplatform er bedst?

Der findes mange forskellige platforme til at investere i crowdlending, men den største og med brugt i hele Europa er Mintos som har over 60.000 aktive investorer der investere. Men der findes også platforme som Fast Invest som tilbyder afkast på i gennemsnit 14 % om året hvilket er ekstremt højt.

Når du skal vælge en crowdlending platform, så skal du vælge den som passer bedst til dine behov, og hvor du mener at dit afkast og din risiko passer bedst sammen. Der er lavet mange guides til at finde de bedste platforme som sammenlinger crowdlending platforme. Du kan se en guide til de bedste crowdlendingplatforme her

Mintos

En af de størst platforme hvor man kan investere i crowdlending er Mintos. Mintos har over 60.000 investorer og har formidlet over 2 milliarder euro, hvilket viser deres mastodont størrelse. Det er også den som ligger nummer 1 over de bedste crowdlending platforme og som vi anbefaler som den bedste crowdlending platform. Hvis du vil vide mere omkring Mintos, så kan du læse nogle på bloggen stabilokonomi.dk hvor Mark deler ud med sine erfaringer med Mintos her

Læs også vores artikel: Den bedste VPN i Danmark

Rate this post