Bedste Gratis VPN

Flere og flere søger efter gratis VPN tjenester, men nogle af dem tjener penge på at udnytte dig. Derfor bør man være varsom, når det gælder valg af gratis VPN. En VPN (Virtual Private Network) er en af de bedste værktøjer, til at øge sikkerheden på internettet. En VPN kan også bruges til, at omgå geografiske begrænsninger af indhold, og du kan se vores liste med den bedste vpn i Danmark.

Windscribe – Bedste Gratis VPN

Windscribe er blandt de bedste VPN udbydere indenfor betalt VPN, men de har også en gratis version. Den gratis VPN ved Windscribe kan bruges på alle de enheder du ønsker.

Forskellen fra deres betalte version, er at du kun kan vælge mellem 11 forskellige servere. Derudover har du maksimalt 10GB data hver måned.

Yderligere funktioner: De har en god logging politik, og sporer altså ikke din internetaktivitet. De er troværdige og kendt for et gennemført produkt. Derudover tillader de også P2P (torrent download).

Hvis man vil opgrade:

Månedlig betaling: 9$ pr. måned

Årlig betaling: 4$ pr. måned

Windscbrige har også en god refunderingspolitik. Hvis du betaler for et abonnement, og ikke ønsker det alligevel, har du tre til at gøre indsigelse. Ved indsigelse får du dine penge returneret.

windscribe gratis vpn
Windsbribe abonnementer

Du kan læse vores dybdegående Windscribe anmeldelse her.

Gratis VPN på iPhone

Vil du gerne bruge en gratis VPN på din iPhone, så kan du på langt de fleste iPhones hente VPN udbydernes app som er fuldt ud funktionelt på f.ek.s den ny iPhone 11 så derfor kan du roligt benytte VPN for at sikre din internet adgang på Apples telefoner også.

Gratis VPN vs. Betalt VPN

Hvis der findes Gratis VPN/free VPN, hvorfor er folk så villige til at betale for det? Det er to primære faldgruber ved gratis VPN, der muligvis er de få dollars værd, som en betalt VPN koster. Derudover bør du især holde dig fra Hola VPN. Det kan have katastrofale konsekvenser. Du kan læse hvorfor her: https://vpn-zone.dk/hola eller her http://adios-hola.org/.

Der er ofte mangel på servere med gratis VPN

En gratis VPN tilbyder oftest tæt på minimumsgrænsen af serverudvalg, da de ikke får penge for deres service. Derfor deles mange brugere om få servere, dette gør at de ofte er belastede og vil påvirke din internethastighed en del.

Gratis VPN er ikke nødvendigvis sikkert

Selvom gratis VPN ikke giver dig en direkte omkostning, skal de stadig generere penge. Nogle sælger din internetforbindelse til højeste bud, hvorfor der kan foregå kriminalitet over dit internet. Heldigvis tjener de færreste free VPN deres penge, på denne måde.

Derudover kan du også ofte opleve med gratis VPN, at den mister forbindelsen kortvarigt. Dette gør at du i denne periode mister din beskyttelse, og derfor kan det være risikabelt.

5/5 - (29 votes)