Guide: Sådan hører du lydbøger online helt gratis

Tjenester med lydbøger kan godt gå hen at blive dyre, specielt hvis man ikke føler man får brugt det nok i forhold til det man betaler. Derfor får du her 3 gode råd til hvordan du kan lytte til lydbøger gratis.

Lav en slagplan

Først og fremmest er det vigtigt at finde ud af præcis hvad man vil have ud af lydbøgerne. Mange dropper deres abonnement fordi de ikke får det brugt nok, eller fordi der ikke er flere bøger de finder interessante. Så inden man går på jagt efter tjenester, er det en god idé at finde ud af præcis hvilke genrer man vil læse. Det kan også være at der er specifikke bøger man vil gå efter. Nogle tjenester tilbyder enten en gratis lydbog, eller gratis abonnement i noget tid, hvis man inviterer en ven. Så hvis man har en specifik bog man vil høre, kan man researche de forskellige tjenester der har den bogen. Så kan man være heldig at de tilbyder en gratis bog hvis man får en ven til at tilmelde sig. Oftest er der frit valg af bøger, når man succesfuldt får tilmeldt en ven. Man kan endda i de fleste tilfælde vælge en af de bedste lydbøger 2021.

Undersøg de gratis prøveperioder

Langt de fleste tjenester tilbyder en eller anden form for gratis prøveperiode, hvor man kan beslutte sig for, om man har lyst til at oprette et abonnement når perioden er udløbet. Dette er værd at gøre brug af, da der i dag findes et hav af tjenester med tusindvis af gode lydbøger. Hvis man har brug for en oversigt over de bedste lydbogstjenester, kan man altid besøge https://gratislydbog.dk/, hvor der er et overblik over antallet af bøger, hvor længe prøveperioden gælder, og priserne for abonnementerne. Det er et godt sted at starte, specielt for at se hvor det er bedst at starte. Det kan i nogle tilfælde være en fordel at lave en prioriteringsliste, på denne måde er det også nemt at holde styr på hvor man har haft prøveperiode.

Del med en ven

Hvis man er løbet tør for venner at invitere og gratis prøveperioder, så kan man altid forsøge at hoppe på et af de abonnementer, man måske selv hjalp med at få skabt. Det er den klassiske Netflixfinte. Man snylter på et eksisterende abonnement, uden at nogen rigtig tænker over det. Men hvis man skulle være så uheldig at vennen spørger, om man så ikke kan dele den månedlige udgift, så er det jo ikke det store beløb det drejer sig om. Når man splitter halv halv bliver prisen alligevel reduceret en del, så i sidste ende er det praktisk talt gratis alligevel.

Rate this post