Norton Secure VPN

Har du husket at sikre din computer, tablet og smartphone mod vira og andet skidt udefra? Det er de færreste der egentlig ved hvorfor det er så vigtigt med de såkaldte antivirusprogrammer og det bliver desværre ofte også derfor valgt fra.

Få sikret flere enheder med Norton Secure VPN

Det er ikke smart at vælge et antivirusprogram fra. Når du vælger antivirusprogrammer fra, vil din sikkerhed forsvinde når du begiver dig rundt på din computer, tablet eller på din smartphone. Det behøver ikke at koste så meget at sikre dig og med Norton Secure VPN kan du tilmed få flere enheder dækket ind på sikkerheden på én gang.

Du kan opleve at få muligheden for at downloade et gratis virusprogram. Her skal du dog være opmærksom på at de gratis programmer der findes, vil deaktivere det indbyggede virusprogram du allerede måtte have liggende som grundlæggende beskyttelse.

Det er ikke kun din computer der kan blive angrebet

Rigtig mange forbinder antivirusprogrammer med noget der skal være kun på computeren. Da vores verden har forandret sig de sidste 10-15 år står vi nu overfor at det kan være lige så nødvendigt at have et antivirusprogram på sin tablet eller på sin smartphone også.

De fleste kan sagtens regne ud at når der er tale om en udvikling gennem de sidste 10-15 år, så omhandler det udviklingen fra almindelige telefoner til smartphones. I takt med at flere og flere har valgt at anskaffe en smartphone, har man også gjort det lettere at tilgå diverse sites og platforme igennem smartphoneformat.

Sørg for at sikre alle dine enheder lige fra computer til tablets og smartphones

Det er ganske enkelt blevet lettere at klare alt fra sin smartphone, og den dag i dag har flere faktisk fravalgt at have en computer, da de ikke bruger andet end en smartphone, men det betyder ikke at du nu ikke har behov for et antivirusprogram længere, tværtimod.

Med det samme du bruger de smarte funktioner en smartphone har med sig som en almindelig telefon ikke havde, åbner du op for risikoen for at hackere eller lignende også kan tilkomme dine oplysninger. Mange handler f.eks. online og i den forbindelse bruger man personlige oplysninger såsom kontooplysninger.

Det er netop oplysninger som disse som du skal værne om og du kan være nok så forsigtig med hvor du handler og hvordan online, men uden et antivirusprogram kan du stadig risikere at nogen får adgang til dine oplysninger.

Undgå at opleve IT-kriminaliteten på dine enheder

Der findes forskellige former for IT-kriminalitet der kan sætte dig i en træls situation, hvis du ikke har sørget for at sikre dig. Det kan både være i form af virus der lander på din tablet, smartphone eller din computer, men det kan også være andre former for IT-kriminalitet du kan blive udsat for.

Med et godt antivirusprogram kan du med ro i sindet begive dig rundt på diverse sites og platforme. Har du sikret dig med et antivirusprogram så vil programmet sortere faretruende og evt. hackere og vira fra inden at du selv risikerer at lukke dem ind uden at vide om det.

Rate this post