Tre tips til dig, der vil starte en webshop

Med coronapandemien og dens flere nedlukninger har mange butiksejere været tvunget til at finde på nye måder at sælge deres varer på. Nogle har haft salg ved bagdøren, mens andre har valgt at starte en webshop, hvis de da ikke havde en i forvejen.

Det er dog ikke kun en verdensomspændende pandemi, der kan være en god grund til at starte en webshop. Med en webshop behøver du ikke et butikslokale, og du kan køre butikken hjemme fra din egen stue. Her i artiklen giver vi dig tre tips til hvad du skal være opmærksom på, når du tænker på at starte en webshop, så læs med, hvis det er er din drøm at starte din egen virksomhed på nettet.

Indholdsfortegnelse

Lager

Når man starter en netbutik, har man i sagens natur brug for et varelager, hvor varerne der skal ud til kunderne kan opbevares. Til et varelager kræves der lidt indretning med f.eks. reoler og et bord, hvor du kan stå og pakke varerne, der skal afsted. Disse ting kan du købe forskellige steder, bl.a. hos virksomheden AJ Produkter, men også andre forretninger sælger inventar til butik.

IT-sikkerhed

Når du starter en netbutik, bør du have et stort fokus på IT-sikkerheden. Du kan komme rigtigt galt afsted, hvis cyberkriminelle bryder ind i dit system og lægger det ned, så du ikke har adgang til kunder, ordrer og lager. Her må du undersøge, hvad du har brug for, hvad enten det gælder en VPN, antivirus eller andre sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte din virksomhed mod folk med ondt i sinde. Denne post er et dårligt sted at prøve at spare, da det kan koste dig dyrt, hvis du bliver udsat for et hackerangreb.

Markedsføring

Et andet vigtigt indsatsområde, når man starter virksomhed, hvad enten det er med en fysisk butik eller en virksomhed på nettet der sælger varer eller ydelser, er markedsføring. Det er alfa omega at få fortalt omverdenen om hvad du sælger og hvordan dine varer eller ydelser kan hjælpe kunderne. Her er det oplagt at bruge de sociale medier. De er alle tiders mulighed for at annoncere der, hvor kunderne er, nemlig på nettet. Du kan købe dig til annoncer på de fleste platforme, men du kan også selv lave markedsføring, som ikke koster dig andet end din tid. Det kan du gøre ved at opbygge en følgerskare på Facebook og Instagram og jævnligt poste billeder af dine varer, gode tilbud og konkurrencer.

Der er mange ting, man bør have i tankerne, inden man vælger at starte en virksomhed. Bogføring, forsikring og andet, man måske ikke lige tænker over, men med denne lille guide er du godt klædt på til at blive selvstændig.

Rate this post