Beskyt dit privatliv med ét af de tre bedste VPN-tjenester på markedet

Flere og flere påstår, at offentligt WiFi er meget usikkert, hvorfor hackere nemt kan få adgang til din computer. Du har derfor intet privatliv online, og selv dit internetselskab er i stand til at se dine aktiviteter online. Men hvordan kan dette lade sig gøre? Baseret på din computers IP-adresse efterlader du stor på nettet, som kan spores tilbage til dig. Internettet har nemlig mange fælder, og det anbefales derfor altid at benytte antivirusprogrammer. Nogle gange er dette dog bare ikke nok, da det stadig lykkedes hackere at få adgang til din bankkonto eller din facebookprofil. Derfor kan du med fordel læse med nedenfor, hvor der vil blive gennemgået tre af verdens bedste VPN-tjenester.

Hvad er VPN, og hvordan fungerer det?

Måske ved du allerede, hvad VPN er, og måske du allerede bruger det, men er i tvivl om, hvorvidt du gør det rigtigt. Måske du intet ved om VPN, men overvejer, om det er noget, du skal bruge. Under alle omstændigheder bør du overveje at benytte en VPN, da dette vil sikre dig fuld anonymitet på nettet. For at forklare hvad er VPN er, kan der først og fremmest kigges på, hvad det står for. VPN står nemlig for virtal private network, og sikrer altså dit privatliv og anonymitet på nettet. Netop anonymitet er noget, som de fleste særligt sætter pris på, og dette er, hvad end det er i det virkelige liv eller online, hvorfor det er ideelt at benytte en VPN, som gør lige netop dette. VPN er et lille program eller en app, som du kan bruge til at forbinde med internettet, og som gør, at du kan surfe mere sikkert og privat på nettet, da din internetforbindelse bliver helt usynlig, så den således ikke kan overvåges af andre. Med en VPN-forbindelse kan du derfor surfe mere sikkert og privat på nettet, fordi du skaber en krypteret tunnel med internetdata til og fra din computer.

De tre bedste VPN-tjenester

Der er i år blevet foretaget en test af mange forskellige VPN-tjenester, og de bedste er netop blevet offentliggjort. Derfor vil der nu blive gennemgået tre forskellige, så du på denne måde hurtigt har et overblik over dem. Den, der ligger på den absolutte førsteplads, er ExpressVPN, fordi brugervenligheden er i topklasse, hvor den samtidig har superhurtige servere. Samtidig yder den optimal beskyttelse, hvor der derudover også er døgnåbent kundeservice, hvilket er rigtig rart, hvis der er noget, du står og er i tvivl om. Prisen er $12,95 pr. måned, hvilket rundt regnet er ca. 90 danske kroner, men du kan lige nu få det til $6,67 om måneden, hvis du binder dig for 15 måneder. På andenpladsen ses CyperGhost, som har den fordel, at du kan forbinde op til syv enheder samtidig, hvor der derudover også er døgnåben kundeservice. Ulempen ses ved, at den ikke har nær så hurtige servere som ExpressVPN. Prisen er nogenlunde den samme som ved ExpressVPN, men du kan få lov til at afprøve det helt gratis i 24 timer for at se, om det er noget for dig. På tredjepladsen findes NordVPN, som også er meget brugervenligt, og hvor du har mulighed for dobbeltbeskyttelse gennem to VPN-servere. Denne tjeneste er helt klart den billigste af de tre, og jo længere du binder dig, jo billigere bliver det. Uanset hvilken tjeneste du vælger, er du garanteret optimal sikkerhed og anonymitet på nettet, og kan derfor surfe helt privat.

Rate this post