Den store jungle af online bogføringsprogrammer

Der er utrolig mange regnskabsprogrammer online og de kan ligge i hver sin ende af en meget bred prisstige. Det kan virke forvirrende i første omgang, for hvorfor er der denne forskel og er det noget der har betydning for dig eller er det faktisk ligegyldigt om du vælger det billigste for en gangs skyld?

Få et overblik over dine muligheder

Det kan være svært at holde styr på hoved og haler men det er der heldigvis råd for, for hvis du er på udkig efter et bogføringsprogram til mindre virksomheder, så kan du let og overskueligt få et overblik over, hvad der er muligt for dig online.

Hvis du udelukkende går efter de gratis muligheder der er, så tjek evt. om der er nogle forskelle der er vigtige for dig for at udelukke den ene fra den anden. Hvis det virker til at være hip som hap for dig, kan du evt. kigge på hvor du ser din virksomhed om 3 år. Er der betydelig flere transaktioner dagligt? Skal der evt. være lønsystem integreret i det system du vælger nu eller er det noget du vil kunne opgradere senere hen uden omkostninger.

Men hvorfor så stor en prisforskel?

Hemmeligheden bag de største prisforskelle ligger i, at der i de større regnskabsprogrammer er integreret et overflødighedshorn af funktioner. Der er så mange funktioner at jeg nærmest godt tør garantere at det er der ikke nogen små eller mellemstore virksomheder der får brug for at udnytte det hele af.

En anden ting er selvfølgelig også service i form af rådgivning. Det er ikke billigt at bruge specialister og det er bestemt ikke anderledes indenfor regnskabsverdenen. Har du ikke behov for revision og skal du bare have et program til det basale, så kan det faktisk godt passe at du skal vælge et gratis bogføringsprogram.

Rate this post