Få inspiration til en ny flot dug

Når det kommer til spisebordet eller borde til eksempelvis festlige anledninger, så er det ikke lige meget, hvordan udseendet er. For et bord er ikke bare et bord. Spisebordet derhjemme i boligerne er blandt andet et sted, hvor man samles med dem, som man holder af. Hvad end det er helt almindelig hverdag, eller det er en speciel lejlighed. Det giver derfor rigtig god mening at have en dug på. Læs mere her i artiklen hvis du mangler inspiration til en ny dug.

En dug til hverdag

I hverdagen kan spisebordet godt blive brugt til lidt af hvert. Dette gælder for både voksne og for børn. Nogle mennesker sidder og arbejder der hele dagen lang. Børnene laver måske lektier, laver kreative aktiviteter eller leger. Og så er der selvfølgelig det allervigtigste som bordet bruges til: At sidde og spise ved.

Måske er det både morgenmaden, frokosten og aftensmaden som bliver nydt her, og derfor kan det gøre meget godt med en lækker dug på. Ikke nok med at det er flot at kigge på, så skåner det måske også bordet mere. Har du brug for inspiration til bordduge, kan du med fordel klikke på linket.

En dug til fødselaren

Når der er noget, som skal fejres i hjemmet, så er det også ofte, at dette foregår ved spisebordet. Er det en børnefødselsdag, det drejer sig om, kan man eventuelt vælge en hvid dug, hvor man så pynter med masser af små flag. En hvid dug er desuden enormt flot til de voksen-fødselsdage, hvor man måske kunne lave et overdådigt morgenbord til fødselaren.

Julefejring ved spisebordet

Julen er en tid, som er forbundet med hyggeligt samvær med dem, som man holder allermest af. Den hyggelige tid foregår ofte omkring spisebordet – Med masser af lækker julemad. Derfor giver det selvfølgelig også god mening at gøre noget ud af udsmykningen.

Man kan eventuelt bruge en hvid eller rød dug til denne specielle højtidelighed. Derudover kan man jo pynte med julebannere på bordet, flotte bordskånere og en masse relevant pynt til bordet. Brug gerne gran eller grankogler for det perfekte jule-look til bordet. Så kan julefrokosterne og juleaften bare komme an.

Et smukt bord til alle anledninger

Hvis man går op i boligens udseende, så gør det ikke noget at bruge en dug i hverdagen. Er det derimod en festlighed, man dækker op til, så må der selvfølgelig også gerne gøres noget ud af tingene.

Hvis man fx skal have nogle gode venner eller familie over til en hyggelig aften, så kan man jo lave aftenen italiensk-inspireret. Her kan man enten vælge at bruge en flot hvid dug eller måske vove sig ud i noget a la en rød/hvid ternet én af slagsen. Dertil kan man jo passende pynte med vindruer, grissini, brød, oliven og nogle flotte olie/eddikeflasker. Dertil hører der selvfølgelig også en god flaske italiensk rødvin. Server gerne lækker antipasti, pasta eller andre lækre retter fra skønne Italien. Vælg eventuelt også nogle bordskånere, tallerkner og servietter som passer til anledningen.

Flotte duge til den store konfirmationsdag

Når der er en som skal konfirmeres, så er det naturligvis en dag, som gerne må være så perfekt som muligt. Lige fra tøjet til hvordan bordene er dækket. Og lige præcis bordene til denne specielle anledning kræver en smuk udsmykning. Derfor er det relevant at vælge nogle flotte duge til dagens fest. Det kunne eksempelvis være hvide duge, hvor man så pynter op med festlig og smagfuld pynt.

Har du brug for mere inspiration til, hvordan man dækker bordet til en konfirmation, så er der masser guides på nettet.

Rate this post