Pinterest for virksomheder – trafik til din virksomhed

Sociale medier og lignende platforme er nogle af de bedste steder du kan skabe trafik til din virksomhed på. Medier og platforme som dem, er fyldt med millioner af mennesker som muligvis kan komme til at kende din virksomhed. Pinterest er specielt populært lige nu, og derfor er det en åbenlys mulighed for dig at tage Pinterest i brug.

Hvad er Pinterest?

Hvis ikke du har hørt om, set eller prøvet Pinterest før, ved du nok ikke, hvad det egentlig er. Pinterest er et medie til inspiration. Går man ind på deres side, får man vist en masse billeder. Dette er derfor lidt ligesom instagram, hvor folk deler billeder. Men i stedet kan hver enkelt bruger, dele samme billede på deres egen profil. Billederne kan sorteres i mapper, og mapperne kan navngives. Pinterest for virksomheder er derfor super smart., fordi virksomheden, udover billeder, også kan dele videoer og dette er noget folk specielt godt kan lide at se. De fleste bruger Pinterest til at få inspiration til noget. Madlavning, de populære DIY’s, kunst og så videre. Men nogle vil også bare gerne dele deres billeder og få dem ud i verdenen. Læs mere herunder hvordan vi hos PK Medier vil anbefale at I udnytter Pinterest.

Pinterest – hvordan kan din virksomhed bruge det?

Alt der skal gøres på Pinterest, er at du skal lægge nogle billeder ud. Du skal derefter ansøge om richpins, koble de andre medier til din Pinterest og foretage søgeordsanalyse. Man kommer på Pinterest for at se content. Dette skal du derfor blive ved med at skabe content for din virksomhed. For at se hvor succesfuld dit content og Pinterest profilen er, kan du følge med i aktiviteten på din profil. Du kan se statistikker for, hvor godt det går med det specifikke indhold.

Lav lækre annoncer på Pinterest

Pinterest er fyld med en masse mennesker, der bare sidder og kigger igennem en masse billeder. Derfor kan et billede eller en videoer, der reklamere for din virksomhed, være lige så spændende som alt det andet burgeren kan se.

Med lækre annoncer på Pinterest, kan du netop skabe trafik til din virksomheds hjemmeside. Det er ikke dyrt at annoncere på Pinterest, og det er derfor et godt sted at starte med et have nogle reklamer, hvis ikke din virksomhed er så stor endnu. Pinterest er også fyldt med mange unge mennesker, så hvis dette er noget netop din virksomhed gerne vil tiltrække, er det uden tvivl det perfekte sted at have nogle lækre annoncer.

Så mangler din virksomhed lidt trafik til hjemmesiden, har du ikke for mange penge til reklamer og vil du gerne tiltrække de unge, så er Pinterest for dig. Pinterest er for virksomheder, det perfekte sted at komme ud med din virksomheds navn.

Rate this post