Virksomhedsopstart i en digital tidsalder

Som entreprenør er det vigtigt at du holder dig opdateret med hvad internettet har at tilbyde. Det er herfor vigtigt at du holder øjnene åbne for hvad der findes der ude. Det kan virke uoverskueligt, fordi trends og teknologi udvikler sig med stadig stigende hast, men fat mod, du er kun få tips fra at kunne udvide din forretningsmodel betragteligt. Her kan du læse om hvad der er forældet, og hvad der er in når det kommer til opstart af en digital virksomhed.

Optimer mængden af klik på din hjemmeside

skærm med digital markedsføring

Hvis du føler at der mangler besøg på din hjemmeside, så er det bestemt ikke indholdets skyld. Der er flere måder at komme længere op mod søgefeltet i diverse søgemaskiner, en af dem er at tilføje SEO-artikler til din hjemmeside. En SEO-artikel er et stykke tekst der ofte indeholder et link, som man gerne vil have din hjemmeside associeret med. Med det mener man ikke mennesker, men fx Google. Artiklen vil derfor sørge for, at hvis denne hjemmesides produkt eller navn søges, vil din hjemmeside komme højere op blandt søgningerne. En udbyder af det kan fx være dintekstforfatter.dk. Her kan du bestille bla. SEO-artikler, sådan at du kan forøge din hjemmesides popularitet. Så snart du ligger tættere på søgefeltet i Google, vil du få mere trafik på siden og nå et større publikum.

Prisforskel efter geografi er forældet

Hjemmeside

Vi kender alle mange hjemmesider der skruer prisen op eller ned, alt efter hvor du befinder dig i verden, hvor mange gange du har været på hjemmesiden før eller hvad du ellers har søgt på. Dette kan dog efterhånden let omgås hjælp af en VPN. En VPN er en tjeneste der kan sørge for, at internettet ser en anden IP-adresse end din egen. Hjemmesider bruger IP-adresser til at se hvor i verden man søger fra, altså hvor man befinder sig. Dette kan være smart, fordi du umiddelbart vil kunne ramme flere målgrupper baseret på geografi, sådan har det også været, men det er ved at ændre sig. Flere og flere skaffer sig en VPN, sådan at de kan komme til at betale mindre for forskellige produkter. Kom dette i forkøbet, ved ikke at lave for store prisforskelle i forskellige regioner.

Rate this post