Viaplay i udlandet – Se Viaplay i udlandet med VPN

Virker Viaplay i udlandet? Viaplay har en geografisk begrænser på deres hjemmeside, hvilket for dig betyder, at du ikke kan se Viaplay i udlandet. Men vi har lavet denne guide, så du kan streame Viaplay fra udlandet uanset, hvor i verden du befinder dig.

Se Viaplay i udlandet med VPN med hjælp fra vores guide, og det er endda fuldstændig gratis.

viaplay i udlandet

Kan jeg se Viaplay i udlandet?

Svaret er ja, og det er relativt nemt. Uanset om du vil se Viaplay i Tyskland, Viaplay i Italien eller i andre lande, så er det samme process. Det kan gøres med disse 5 simple trin og en VPN.

  1. Køb en VPN. Vi anbefaler ExpressVPN her.
  2. Download deres software og forbind til dansk server
  3. Åben din browser og se Viaplay!

Prøv 30 dage Gratis

ExpressVPN tilbyder 30 dages fuld returret, så hvis du ikke ønsker at forsætte med ExpressVPN, så kan du få pengene tilbage, og på den måde er det fuldstændig gratis.

Det er samme metode, man kan få adgang til den amerikanske Netflix på. Bare at man vælger en amerikansk server, fremfor dansk.

Brug Viaplay i udlandet

Med denne VPN kan du se bruge Viaplay i udlandet, men du kan også se andre ting. Eksempelvis kan du også se DR i udlandet og se TV2 i udlandet også begrænset, til kun at kunne ses i Danmark. Med de tre trin nævn ovenfor, kan du også se disse kanaler.

Alle ting kræver dog stadig gyldigt abonnement af tjenesten, hvor DR som den eneste er gratis.

Se Viaplay i udlandet på iPad med en VPN

bedste VPN i danmark

Vi anbefaler ExpressVPN af flere årsager, den ene af disse er, at de har bred understøttelse. Det vil sige, at du kan se Viaplay i udlandet fra iPad, iPhone, Android mobiler, Macbook, Windows computere og meget mere. ExpressVPN er også kåret som den bedste VPN i vores test

Hvis du gerne vil læse lidt mere om, hvilke enheder NordVPN understøtter og generel information om indbyderen, anbefaler vi at læse vores ExpressVPN anmeldelse.

Prøv 30 dage Gratis

Viaplay VPN virker ikke – Løsning

Virker Viaplay med VPN ikke for dig, så er der her en løsning, da problemet ofte er måde du anvender din VPN på. En af de fejl vi typisk oplever, er at folk først logger på VPN EFTER at de er gået ind på Viaplay. Her er det vigtigt at følge nedstående løsning.

  • Luk alle programmer på din enhed
  • Start VPN op og forbind til en dansk server
  • Åben herefter Viaplay op.
  • Nu kan du se Viaplay i udlandet

Viaplay VPN – Andre fordele ved at bruge VPN

At du får adgang til Viaplay med en VPN, er langt fra den eneste fordel du får, ved at betale for et VPN abonnement.

Hvis du f.eks. streamer fra Hotellets Wi-Fi, er du også meget bedre stillet mod hackere. Normalt er man meget disponeret overfor hacking, ved brug af offentligt Wi-Fi, men med en VPN er denne risiko tæt på elimineret. Det er den fordi en VPN krypterer dine data, og sikrer at din internetaktivitet og oplysninger er anonyme.

Vi håber, at denne guide hjalp dig og at du nu kan streame det du ønsker!

4.2/5 - (33 votes)

No Comments