Viaplay i udlandet

Virker Viaplay i udlandet? Viaplay har en geografisk begrænser på deres hjemmeside, hvilket for dig betyder, at du ikke kan se Viaplay i udlandet. Men vi har lavet denne guide, så du kan streame Viaplay fra udlandet uanset, hvor i verden du befinder dig.

viaplay i udlandet

Kan jeg se Viaplay i udlandet?

Svaret er ja, og det er relativt nemt. Om du vil se Viaplay i Tyskland, Viaplay i Italien eller i andre lande, så er det samme process. Det kan gøres med disse 5 simple trin og en VPN.

  1. Køb en VPN. Vi anbefaler NordVPN.
  2. Download deres software og forbind til dansk server
  3. Åben din browser og se Viaplay!

Det er samme metode, man kan få adgang til den amerikanske Netflix på. Bare at man vælger en amerikansk server, fremfor dansk.

Brug Viaplay i udlandet

Med denne VPN kan du se bruge Viaplay i udlandet, men du kan også se andre ting. Eksempelvis er DR og TV2 også begrænset, til kun at kunne ses i Danmark. Med de tre trin nævn ovenfor, kan du også se disse kanaler.

Alle ting kræver dog stadig gyldigt abonnement af tjenesten, hvor DR som den eneste er gratis.

Se Viaplay i udlandet på iPad

Vi anbefaler NordVPN af flere årsager, den ene af disse er, at de har bred understøttelse. Det vil sige, at du kan se Viaplay i udlandet fra iPad, iPhone, Android mobiler, Macbook, Windows computere og meget mere. NordVPN er også kåret som den bedste VPN i vores test

Hvis du gerne vil læse lidt mere om, hvilke enheder NordVPN understøtter og generel information om indbyderen, anbefaler vi at læse vores NordVPN anmeldelse.

Andre fordele ved VPN

At du får adgang til Viaplay med en VPN, er langt fra den eneste fordel du får, ved at betale for et VPN abonnement.

Hvis du f.eks. streamer fra Hotellets Wi-Fi, er du også meget bedre stillet mod hackere. Normalt er man meget disponeret overfor hacking, ved brug af offentligt Wi-Fi, men med en VPN er denne risiko tæt på elimineret. Det er den fordi en VPN krypterer dine data, og sikrer at din internetaktivitet og oplysninger er anonyme.

Vi håber, at denne guide hjalp dig og at du nu kan streame det du ønsker!

4.3/5 - (27 votes)

No Comments