Se Hulu i Danmark denne Guide

hulu i danmark

I denne guide gennemgåes der i simple trin, hvordan du kan tilgå og se den amerikanske streaming-tjeneste Hulu fra dansk lokation. Guiden er beskriver, hvordan du kommer i gang, og skrives på et lavt teknisk niveau, så det kan forstås af de fleste.

Vi anbefaler at man bruger ExpressVPN til at se Hulu i Danmark (Helt lovligt), fordi det er en af de eneste tjenester der virker med denne guide. Læs længere nede hvordan man gør.

  • Fjern geografisk blokering af film og serier
  • Lynhurtig streaming i HD kvalitet
  • Prøv Gratis i 30 dage

Hulu er en af de største streaming tjenester i USA. Platformen indeholder over 50 live-kanaler, og en masse film og serier. Ja faktisk over 10.000 film af dem!

Uheldigvis, som mange andre streaming og video tjenester, blokerer Hulu deres indhold baseret på geografisk lokation. Da Hulu har base i USA, kan det ikke ses fra Danmark.

Den gode nyhed er, at denne blokering kan omgåes. Det eneste det kræver, at snyde med online lokation er en VPN. Vi gennemgår i følgende afsnit, hvordan du sætter denne VPN op og ser Hulu fra Danmark.

Sådan kan du se Hulu i Danmark

Hulu i Danmark

Du kan tilgå streamingtjenesten med en VPN, alt det kræver er et par simple steps. Første og fremmest skal du have en VPN. Til dette formål anbefaler vi ExpressVPN på grund af det store udvalg af amerikanske servere, og den hurtige hastighed af deres servere.

  1. Køb abonnement hos ExpressVPN her. Vi anbefaler du bruger ExpressVPN, da du kan Prøve det Gratis i 30 dage og få pengene retur uden spørgsmål. Derudover så er de klart de letteste at bruge.
  2. Når du har downloaded deres program, så skal du åbne det og klikke på en server i USA.
  3. For at kunne oprette en Hulu konto, så skal du normalt have et Amerikansk kreditkort. Men her kan du i stedet købe et gavekort her her på denne hjemmeside eller på eBay, Amazon eller lignende.
  4. Gå til www.hulu.com og køb abonnement med dit gavekort

Tillykke! Nu er du succesfuldt i gang med at se Hulu i Danmark.

Prøv Gratis i 30 dage

4.6/5 - (34 votes)