VPN til iPads og iPhones

VPN til iPads og iPhones

Leder du efter en VPN til nogle af dine apple-enheder? Det er sådan set lige meget, om du generelt vil føle dig mere beskyttet online, om du vil omgå geografiske blokeringer eller nyde dine streamingtjenster i fred og ro. Uanset hvad dine bevæggrunde er, så er VPN en god idé for alle iOS-brugere.

Hvis du ikke ved hvad VPN er

Har du indtil nu ikke forstået, hvad VPN er, så frygt ej. VPN står for Virtual Private Network. Det vil sige, at VPN er en serviceydelse, som tillader, at du kan færde dig på internettet sikkert og anonymt, da al din trafik går gennem en ekstern server, inden det når ud til internettet. Hvis du stadig gerne vil vide endnu mere om, hvad VPN egentlig er for en størrelse, så er du velkommen til at læse vores artikel, som hedder Hvad er VPN? Ifølge Center for Cybersikkerhed er det meget vigtigt at forholde sig kritisk, når du færder dig på nettet.

TunnelBear

Når du downloader TunnelBear, så får du en VPN med en stærk kryptering. Derudover så har TunnelBear en streng no-log politik. Ikke mindst er brugerfladen nemt at navigere i. Hvis du har tænkt dig at udnytte TunnelBear til sit fulde potentiale, så kan du hvid- og sortliste bestemte hjemmesider. Gratis-versionen har en begrænsning på, hvor meget data den vil hjælpe dig med at kryptere, men hvis du kan lide tjenesten, kan du altid vælge at betale for den, så du vil opnå ubegrænset data. Det skal dog siges, at abonnementet er billigt, og derfor er der nok heller ingen refunderinger fra deres side af.

Hotspot Shield

Det der gør Hotspot Shield til noget særligt, er dens evne til at levere høje hastigheder, samtidig med at den ikke går på kompromis med din sikkerhed. Hotspot Shield er også yderst brugervenlig, hvilket gør den meget populær. Dog skal det siges, at gratis-versionen af Hotspot Shield kun giver dig adgang til den amerikanske server. Det vil sige, at du ikke kan bevæge dit frit på internettet, men kun tilgå de sider, som har et amerikansk domæne.

Der er mangle flere valgmuligheder

Hvis ingen af de ovenstående har fanget din opmærksomhed, så findes der heldigvis mange flere muligheder, når det gælder VPN. Prøv at tag et kig på download.dk, hvor du kan læse mere om de enkelte typer af VPN. Når du har besluttet dig for en, så er det bare at downloade den.

Rate this post