Derfor bør du overveje en VPN med dansk server

Når du er på jagt efter en ny VPN-løsning, er det som regel de udenlandske servere, der har fokus. Ofte opstår behovet for en VPN nemlig, fordi du har behov for at forbinde til en server i et andet land end det, du befinder dig i.

Men hvad så, hvis du befinder dig udenfor Danmark, og har brug for at forbinde til en server i Danmark? Ja så bør du vælge en VPN med dansk server. Her ser vi nærmere på nogle af de fordele, der følger med, når du vælger en dansk VPN-server med den bedste vpn.

Adgang til dine foretrukne TV-shows – også fra udlandet

Når du rejser i udlandet, har du som udgangspunkt ikke adgang til tv og serier hos f.eks. DR og Netflix. Her er du nødt til at være logget på en dansk server, så DR og Netflix kan se, at du befinder dig i Danmark.

Og netop det kan en dansk VPN-server hjælpe dig med. Når først du er logget på en VPN-server i Danmark, kan du frit se alle de tv-serier og film, du har lyst til på DR, Netflix og andre geo-afhængige streamingtjenester.

Omvendt kan du selvfølgelig også bruge en VPN med forbindelse til en udenlandsk server, hvis du gerne vil se indhold fra udlandet, som er blokeret her i Danmark. Det fungerer på præcis samme måde – her logger du blot på en server i det land, indholdet figurerer.

Undgå geoblokering

Det leder os videre til næste gode grund, som egentlig er lidt i forlængelse af den første gode grund. Når du har adgang til en dansk VPN-server, undgår du nemlig alle former for geoblokering.

Geoblokering betyder, at visse sider ikke kan vises, hvis siderne registrerer, at du befinder dig i et andet land. Et eksempel kunne være en dansk side, der blokerer for din adgang, hvis du ikke besøger den via en dansk server.

Igen er VPN en glimrende løsning på dette problem. Her opretter du blot forbindelse til den danske VPN-server, og kan så efterfølgende få adgang til siden på samme vis, som hvis du selv var placeret i Danmark.

Billig løsning

En dansk VPN lyder måske dyrt, men det er faktisk langtfra tilfældet. Vælger du at binde dig i flere måneder i træk, er det ikke usædvanligt, at du kan få en VPN-løsning for under 3 euro om måneden – og nogle gange endda for under 2 euro per måned!

En dansk VPN er dermed ikke blot en smart løsning – det er også en billig løsning.

5/5 - (2 votes)