Derfor er en VPN altid en god løsning

Der er fortsat mange, som ikke har tilknyttet en VPN til deres computer, mobil og tablets. Mange tror fejlagtigt, at en VPN stadigvæk kun er til at downloade ulovligt musik. Det er muligt, at en VPN også bliver brugt til det, men faktisk har en VPN en række kæmpe fordele, når du surfer på internettet.

Hvis du går op i sikkerhed og ikke at miste personfølsomme data, så skal du have en VPN med det samme. Da en VPN sender alt din data over en virtuel server, inden du kommer til den hjemmeside, som du gerne vil besøge, så er det vigtigt, at du vælger en god VPN-udbyder, så du ikke mister for meget hastighed. Der er flere, som har fokus på hastighed som f.eks. express VPN.

Men lad os kigge nærmere på, hvornår du har brug for en VPN. Egentlig er svaret altid, for du bør ikke besøge internettet uden, men der er især tidspunktet, hvor du skal sørge for det.

Virksomheder er hårdt udsatte

Selvom private tit mister deres data på internettet, hvor det især er kreditkort, som skumle typer gerne vil have fat i, så går større hackere efter virksomheder. Det er der flere grunde til. En er, at virksomheder har flere penge for at betale hackere og dermed give dem en indtjening. Virksomheder melder ikke altid den slags, fordi det kan være lettere at undgå en dårlig pressehistorie.

Men ofte kan en VPN undgå mange af disse problemer, da mange sikkerhedsproblemer opstår af noget alt for simpelt som at besøge en usikker side. Når der arbejdes med store løsninger som Microsoft business intelligence, er det en god idé at have styr på alt omkring sikkerheden. Selvom den slags systemer altid har sikkerhed, så er det altid bedst at være på den sikre side.

Men det er ikke kun store virksomheder, som rammes af angreb. Flere små virksomheder er også begyndt at blive ramt, hvor de bliver blackmailet for mindre beløb for at frigøre deres hjemmeside. For hver ansat skal I have en sikker VPN-løsning, så der ikke er nogen, som besøger internettet, uden at der er styr på sikkerheden. På den måde giver du ikke fremmede adgang til jeres computere.

Offentlige steder

Alt fra caféer til universiteter er ikke et sikkert sted at låne internettet. Heller ikke selvom du bruger data fra din egen mobil. Du skal i hvert fald altid benytte en VPN, når du besøger internettet disse steder. Det er også noget af det, som en person som Simon From har skrevet om.

Du skal altid benytte en VPN, hvis du bruger wifi fra et offentligt netværk. Det er mest almindeligt at gøre på en café, eller hvis du kører i bussen eller toget. Især et sted hvor der er mange, som kan bruge internettet, er du hårdt udsat, derfor skal du altid benytte en VPN.

En VPN kan altid beskytte dig og din computer mod resten af verden. Det er vigtigt i dag, hvor vi altid er online, fordi du kan nærmest ikke bruge din computer til noget, hvis den ikke er på internettet. Hvis du kan undgå det, så bør du ikke bruge et offentligt wifi-netværk, men hvis du skal gøre det, så skal du bruge en VPN.

Selvom du er derhjemme, vil vi også anbefale, at du benytter en VPN, fordi på den måde er du bedre beskyttet, hvis du kommer ind på en hjemmeside, hvor de måske ikke har de bedste hensigter for dig. Hvis du benytter en VPN, så mindsker du nærmest alle angreb, og du kan tryg bruge internettet alle steder.

Rate this post