Se Super Bowl live stream gratis med VPN (2024)

Super Bowl er blandt været mest sete sportsbegivenheder. Den næste Super Bowl spilles på State Farm Stadium i Glendale, Arizona, hvor der kæmpes om pokalen Søndag kl. 00.30 dansk tid d. 11. februar 2024.

Se nedenfor hvordan du kan stream gratis superbowl med en VPN.

super bowl

Hvor kan man se Super bowl i Danmark i 2024?

Der findes flere steder hvor du kan se super bowl i Danmark, men fælles for stort set alle sammen er, at det kræver at du bruger en VPN, da de steder du kan se NFL Super Bowl er geografisk blokeret og derfor kun kan ses i lande som USA, Canada, UK og Tyskland. Du kan f.eks. se Super Bowl i Danmark igennem CBS Sport, som er den mest populære streaming kanal til Super bowl, men som dog kræver du bruger en VPN.

Vi har længere nede vist hvilke andre steder du kan streame Super bowl.

Så hvis du vil se gratis live stream af Super Bowl i Danmark, så er det faktisk ganske nemt med en VPN som ExpressVPN her:

Se super bowl i Danmark gratis live stream
  • 30 Dages fuld returret
  • Kan bruges på TV, Smartphone, Tablets
  • Lynhurtig forbindelse, så du kan se Super Bowl uden at det hakker i HD-Kvalitet.

Sådan ser du NFL Super Bowl livestream gratis

Selvom NFL har et globalt publikum, er visninger af Super Bowl begrænset til relativt få lande som USA, Canada, UK og Tyskland. For at tilgå en livestream der har blokeret indholdet fra Danmark, skal du bruge en VPN og skifte din ‘virtuelle’ lokation. På den måde kan du nemt tilgå alt, hvad du ønsker, selvom din geografiske lokation egentlig ikke har adgang.

Du skal gøre følgende for, at se Super Bowl gratis:

1. Abonner og download en VPN tjeneste

Du skal først og fremmest bruge en VPN (Hvad er VPN?). Vi anbefaler du køber en betalt VPN, da mange gratis VPN’er kan være shady og du giver dem adgang til meget, imens du sidder på deres netværk. Med en anerkendt og pålidelig VPN, er der ingen grund til bekymringer. Derfor anbefaler vi ExpressVPN, du kan læse vores anmeldelse af dem her.

Med ExpressVPN har du 30 dages tilfredshedsgaranti, så hvis du ikke er tilfreds, så har du fået op til 30 dage helt gratis, til f.eks. superbowl.

Hvis du af den ene eller anden årsag ønsker at benytte en anden VPN, har vi lavet en artikel over de bedste VPN tjenester i 2024. Hvis du ønsker en gratis bør du som sagt være varsom, vi har lavet en artikel omkring dette, og hvilke gratis VPN tjenester vi anbefaler (selvom det ikke er sikkert de virker til dette formål)

2. Se Super Bowl live gratis (find stream)

Vi har lavet en liste af online kanaler der viser NFL Super Bowl gratis på livestream. Disse streams plejer at køre uden udsving eller buffering. En VPN hjælper også på disse problemstillinger, ved streaming af udenlandsk indhold.

På listen kan de ses, at for at se CBS Sports livestream kræver det en amerikansk lokation, derfor skal du med din VPN vælge en Amerikansk server efter du er logget ind.

Kanal / PlatformRegion
CBS Sports (Gratis)USA
Sky Sports & BBC One (Gratis)UK og Irland
Sport1, DAZN, Prosieben (Gratis)Tyskland og Østrig

Vi håber du finder guiden er nyttig, metoden er i hvert fald meget brugt og koster ikke andet end et VPN abonnement. Et VPN abonnement koster omkring 12$ pr. måned, og den bringer mange andre fordele med sig.

ExpressVPN tilbyder også 30 dages fuld returret, så du har rent faktisk mulighed for at få pengene tilbage efterfølgende. Men mange forsætter deres abonnement grundet de mange fordele med en VPN, men det er op til dig.

God Super Bowl Kamp!

5/5 - (17 votes)