Guide – Sådan får du Dansk Netflix for kun 17 kroner helt lovligt

netflix priser

Hvis du gerne vil spare mange penge på dit Netflix abonnement hver måned, så vil du i denne guide vise dig hvordan du får dansk Netflix til kun 17 kroner om måneden, med præcist det samme indhold som vi har i Danmark, og det er naturligvis 100% lovligt.

Vi anbefaler at man bruger ExpressVPN til denne guide fordi det er en af de eneste tjenester der virker med denne anmeldelse:

  • Fjern geografiske blokeringer til film og serier
  • Lynhurtig streaming i HD
  • Prøv Gratis i 30 dage

Læs vores trin for trin nedenfor.

Det er generelt dyrt at leve i Danmark og vi er også en af verdens dyreste lande at bo i. Det betyder også at vores Netflix abonnenter har lavet ”Geografisk pricing” som betyder at der er forskellige priser i alle lande. Så Danmark er et af de lande i verden med det dyreste Netflix Abonnent.

Comparitech har endda lavet en sammenligning som viser at Danmark og Schweiz er verdens dyreste steder at have et Netflix abonnent.

Få den billigste Netflix Pris 2024

Men det er faktisk muligt at få den billigste Netflix Pris helt ned til 17 kroner om måneden ved blot at betale dit Netflix abonnent med en anden valuta end vores danske krone og på den måde få det billigste Netlix abonnent i verden. Og det bedste af det hele er at det er 100% lovligt, mens du forsat har adgang til det danske indhold og de danske undertekster som du er vant til. Vi har lavet en guide til at få den lavest Netflix Pris som du kan se længere nede.

Priser for Netflix-abonnement i forskellige lande (Lavest øverst)

  • Tyrkiet: 17 kroner (Verdens billigste Netflix Abonnement)
  • Argentina: 22 kroner
  • Brasilien: 31 kroner
  • USA: 51 kroner
  • Tyskland: 60 kroner
  • Danmark: 79 kroner

Som du kan se på listen, så er Tyrkiet med deres basis abonnement det billigste som kun koster 15,99 lira om måneden hvilket svare til omkring 17 kroner, mens deres standardabonnement koster 27,99 lira hvilket er omkring 30 kroner og det dyreste abonnement koster 39,99 lira hvilket er omkring 40 kroner.

Sådan får du Netflix til 17 kroner

netflix pris

Når du bliver opkrævet af Netflix så opkræver de dig med den valuta som man bruger i landet hvor du oprettede dit abonnement hvilket ganske enkelt betyder at du skal få det til at ligne at du befinder dig i Tyrkiet, hvilket er virkelig nemt med en VPN. Tyrkiet har som sagt nogle virkelige lave Netflix Priser som du nemt også kan få.

Vi anbefaler ExpressVPN som du kan få til 44 kroner om måneden og i de første 30 dage så kan du få alle dine penge tilbage. Der er dog så mange fordele med VPN at det godt kan betale sig at beholde den.

Sådan gør du:

Gå til ExpressVPN’s hjemmeside her

Prøv Gratis i 30 dage

2. Vælg det abonnement som passer dig bedst.

3. Vælg Betalingsmetode, indtast e-mail og betal.

4. Download ExpressVPN og installer det.

5. Log ind på ExpressVPN programmet og vælg ”Tyrkiet” som placering.

billig netflix abonnement pris

6. Når du er forbundet til serveren så skal du gå til Netflix.com

7. Vælg deres ”Join free for a month” og derefter vælg ”See the Plans”.

gratis netflix
Opret Netliflix konto

8. Nu skal du blot vælge ”See the plans”

Her bør du kunne se prisen i de Tyrkiske Lira som vist på billedet nedenfor. Hvis prisen står i kroner eller i Dollars så skal du forsøge at forbinde til en server i Tyrkiet igen, men hvis de står i Tyrkiske Lira som på billedet nedenfor så skal du blot vælge et abonnement og klikke på ”Continue” for at komme videre.

Netflix Pris
Se Netflix Pris på ovenstående billede

9. Nu skal du oprette et abonnement, men du skal bruge en mail du ikke har brugt til Netflix før samt en adgangskode.

10. Vælg nu hvordan du vil betale – Her kan du sagtens bruge et dansk Visa dankort. Når dine oplysninger er gemt, så kommer du videre til din helt nye (og billige) Netflix konto.

vpn netflix billigt
Nu kan du se Netflix for kun 17 Kroner om måneden

Tillykke!

Du kan nu succesfuldt bruge dit Netflix abonnement som du er vant til, men bare medd en Netflix Pris som er langt lavere end du er vant til. Fremover skal du bare logge af din VPN igen, så du igen er på din almindelige danske server.

Denne metode kan også bruges til Amerikansk Netflix eller alle de andre valutaer, så du generelt bare kan få billigere Netflix priser.

Prøv Gratis i 30 dage

Netflix abonnement

Der findes flere forskellige udgaver af et Netflix abonnement så der findes et Netflix abonnement til enhver smag. De forskellige Netflix abonnementer vil vi beskrive nedenfor, så du kan se hvad forskellen er på de forskellige Netflix abonnementer. De har dog været smarte og lavet det sådan at alle abonnementerne passer til forskelligt brug, uanset om du vil se HD film eller har brug for at flere brugere kan være i gang på samme tid.

Netflix Basis

Netflix Basis er det helt almindelige abonnement. Du kan ikke streame film i HD eller UHD kvalitet. Et Netflix Basis abonnement er primært til dem med et ældre fjernsyn, da et nyt fjernsyn med en høj opløsning vil give en betydeligt bedre synsoplevelse. Dette abonnement kan kun bruges på én skærm ad, men du kan dog sagtens bruge det på dine forskellige enheder som f.eks. computer, mobiltelefon, tablet eller smart-tv.

Prisen for et Netflix Basis Abonnement er 79 kr. Pr. måned.

Netflix Standard

Netflix Standard abonnement er nok det mest kendt abonnement som Netflix har. Med dette abonnement kan du nemlig for kun 99 kroner om måneden, bruge HD streaming på Netflix. Med et Netflix Standard abonnement kan du også se film og serier på to enheder af gangen.

Prisen for et Netflix Standard abonnement er 99 kr. Pr. Måned.

Netflix Premium

Netflix Premium giver dig adgang til den største Netflix pakke, som koster en smule mere end de andre abonnementer, men som også giver dig mulighed for at kunne se Netflix på hele 4 enheder af gangen. Dette abonnement er oplagt til en familie med mange i husstanden, som ikke alle vil se det samme. Derudover så får du med Netflix Premium abonnement også mulighed for at se UHD, også kendt som 4K streaming.

Prisen for et Netflix Premium abonnement er 129 kr. Pr. Måned.

Gå til toppen af denne guide for at se hvordan du får Netflix til kun 17 kroner her

4.4/5 - (179 votes)

3 Comments

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *