Disney+ i Danmark 2024 – Guide til at spare 25% på Disney Plus

Disney plus

Disney har lanceret deres streamingtjeneste Disney+ i USA som det første, og har nu også åbnet i Danmark, til stor glæde til alle der har glædet sig til deres nye streaming tjeneste.

Disney har længe udmeldt at de vil komme med deres nye streamingtjeneste, hvor de har samlet alle deres film og serier. De vil tage kampen op imod Netflix som er deres store konkurrent.

Men vidste du at i USA så er Disney Plus abonnementet op til 25% billigere end i Danmark? Hvis du gerne vil vide alt om Disney Plus, samt spare 25% for altid på dit Disney Plus abonnement, så skal du læse videre.

Disney+ i Danmark 2024

Vi har i Danmark ventet længe på at Disney Plus streaming kommer til Danmark, ligesom resten af verden. Nu er Disney plus (Disney+) lanceret i Danmark og målet for Disney er at stjæle en masse kunder fra Netflix. Alt indhold fra Disney kommer femover til eksklusivt til at være på Disney Plus streamingtjenesten.

Disney Plus koster desværre hele 25% mere i Danmark end i USA, men du kan faktisk også få samme pris som i USA med en VPN-tjeneste. Læs nedenfor hvordan.

Sådan får du billigere Disney Plus abonnement med VPN

disney plus pris

For at se Disney+ i Danmark og for at spare hele 25% om måneden på dit Disney Plus abonnement, så skal du ganske enkelt gøre brug af en VPN som står for ”Virtuel Private Network”. Med en VPN så vil du kunne logge på en server i USA, så det ligner at du befinder dig i USA. Det er helt lovligtat bruge VPN og bliver brugt af utroligt mange til at se Amerikansk Netflix i Danmark og generelt bare fjerne geografiske blokeringer, som bliver brugt af stort set alle streamingtjenester.

Se også hvordan du kan få Netflix for kun 17 kroner helt lovligt her med VPN

Når du logger på en amerikansk Server med VPN, så vil du få vist de samme priser som de betaler i USA, som er hele 25% billigere end i Danmark.

I USA koster Disney plus 7 dollars om måneden og 70 dollars for et år. Det svare til 44 kr. om måneden og 439 kroner om året. I Danmark er prisen 59 kr. om måneden og 589 kr. om året. Det er altså hele 25% billigere i USA.

Sådan får du 25% billigere Disney Plus

Med vores lille trin for trin guide kan du også komme til at se Disney Plus i Danmark og spare hele 25% på dit Disney Plus abonnement med VPN.

Du behøver ikke have en særlig teknisk viden for at gøre dette.

 1. Køb en VPN tjeneste. Vi anbefaler ExpressVPN som du kan prøve gratis i 30 dage.
 2. Du skal nu hente deres software/program og åbne det.
 3. Nu skal du vælge en server i USA.
 4. Gå nu til Disney+ og opret et abonnement.
 5. Tillykke – Nu vil din pris fremover være den 25% billigere pris.
 6. Fremover så logger du bare på uden VPN, og så vil du få vist den danske Disney Plus med mulighed for danske stemmer og undertekster.
disney+ i danmark med vpn

Obs: Du kan efterfølgende afmelde ExpressVPN hvis det ikke var noget for dig til andre formål. Så har det været fuldstændig Gratis og du kan forsætte med det billigere Disney Plus abonnement, da du fremover blot bliver trukket prisen for amerikansk Disney Plus, også selvom du ser den danske.

Prøv Gratis i 30 dage

Hvornår kom Disney+ til Danmark?

Disney Plus (Disney+) kom til danmark d. 15 september 2020.

Disney Plus blev lanceret i USA d. 12 november 2019.

Lanceringen af Disney Plus i Danmark blev forsinket en del grundet både Coronakrisen samt at de skulle have alle rettighederne til deres film og serier i Danmark.

Er Disney+ kun for børn?

Nej, Disney+ er både for børn OG voksne. Disney er naturligvis kendt for deres kendte tegnefilm, men igennem de seneste mange år, så ejer de en hel masse filmselskaber som blandt andet alle superheltefilmene i Marvel, og det kendte filmselskab 20th Century Fox som blandt andet har lavet ”X-men” filmene. De har blandt andet følgende filmselskaber:

 • Marvel Entertainment
 • 20th Century Fox
 • Pixar Animation Studios
 • Lucasfilm
 • The Walt Disney Studios
 • Disney Channel
 • Jetlix
 • ESPN

I de overstående filmselskaber er der nogle af de mest kendte i verden, som laver film og serier som både er til børn og voksne.

Hvad kan jeg se på Disney+?

Du vil på den Amerikanske udgave af Disney Plus kunne se følgende:

 • Mere end 7500 afsnit af Tv-serier
 • 25 Serier Eksklusivt på Disney+
 • 10 film eksklusivt på Disney+
 • Mere end 400 film samt klassikere
 • Mere end 100 helt nye film direkte fra biografen.

På Disney Plus vil du kunne se nogle af de helt store og kendte film såsom Star Wars, Marvel, Animationsfilm fra Pixar samt alle de kendte Disney Klassikere og meget, meget mere.

Kommer der mere nyt Indhold på Disney+?

Disney har meldt ud at de vil bruge mere end 1 milliard dollars på at lave nye film og serier til Disney Plus i 2024. Efter en 4 årige periode har de planlagt at bruge 2.5 milliarder dollars. Du kan følge med på deres officielle side om Disney+ her.

Disney+ Pris – Hvad koster et Disney+ abonnement?

I Danmark koster Disney Plus 59 kroner om måneden, og 589 kroner om året.

I USA er det en smule billigere og koster 25% mindre end i Danmark hvis du køber 1 års abonnement.

1 måned koster 6.99 dollars (Cirka 44 kroner)

1 år koster 70 dollars (Cika 439 kroner)

Hvis du ønsker at have den billigere pris fra det amerikanske Disney Plus abonnement, så skal du blot følge guiden i toppen af siden. Du får ExpressVPN gratis i 30 dage, så hvis du ikke skal forsætte med det, så kan du blot afmelde og logge på dit Disney Plus abonnement i Danmark som normalt. Der vil forsat være danske stemmer og undertekster.

Prøv Gratis i 30 dage

3.2/5 - (49 votes)