Se Disney+ i Danmark 2020

Disney har lanceret deres streamingtjeneste Disney+ med stor glæde til alle der har glædet sig til deres nye streaming tjeneste.

Disney har længe udmeldt at de vil komme med deres nye streamingtjeneste, hvor de har samlet alle deres film og serier. De vil tage kampen op imod Netflix som er deres store konkurrent.

Disney Plus er p.t. kun i USA og kan derfor kun ses af amerikanere, men der er faktisk en helt lovlig smutvej til at se Disney+ i Danmark nu, hvis du vil være en af de første danskere til at se deres kæmpe udvalg af film og serier.

Sådan kan du se Disney+ i Danmark nu 2020

se disney plus i Danmark
Se disney plus i Danmark med VPN

For at se Disney+ i Danmark, så skal du ganske enkelt gøre brug af en VPN som står for ”Virtuel Private Network”. Med en VPN så vil du kunne logge på en server i USA, så det ligner at du befinder dig i USA. Det er helt lovligt og bliver brugt af utroligt mange til at se Amerikansk Netflix i Danmark og generelt bare fjerne geografiske blokeringer, som bliver brugt af stort set alle streamingtjenester.

Se også hvordan du kan få Netflix for kun 17 kroner helt lovligt her med VPN

Sådan gør du: (Få 7 dage Gratis)

Med vores lille trin for trin guide kan du også komme til at se Disney Plus i Danmark med VPN. Du behøver ikke have en særlig teknisk viden for at gøre dette.

Disney+ giver de første 7 dage helt gratis ved oprettelse af abonnement

 1. Køb en VPN tjeneste. Vi anbefaler ExpressVPN som du kan prøve gratis i 30 dage.
 2. Du skal nu hente deres software/program og åbne det.
 3. Nu skal du vælge en server i USA.
 4. Gå nu til Disney+ og opret et abonnement.
 5. Tillykke – Nu kan du se Disney+ i Danmark som en af de første.

Obs: Du kan både afmelde Disney+ og ExpressVPN hvis det ikke var noget for dig. Så har det været fuldstændig Gratis og helt risikofrit.

se Disney+ i Danmark
Vi anbefaler ExpressVPN til at se Disney+ i Danmark

Prøv Gratis i 30 dage

Disney Plus Streaming Danmark

Vi har i Danmark ventet længe på at Disney Plus streaming kommer til Danmark, ligesom resten af verden. Vi kan godt forvente at der kommer en streamingtjenestekrig fordi Disney Plus går efter at tage en masse af Netflix kunderne, og de har stort set allerede fjernet alt Disney indhold fra de andre streaming tjenester. Alt deres Disney indhold kommer fremover til eksklusivt at være på Disney+.

Hvornår kommer Disney+ til Danmark?

Disney har meldt ud at Disney+ kommer til Danmark i 2020, men det kommer sandsynligvis først til at være til sommer eller efter sommer.

Men det er allerede lanceret i USA og med VPN kan du få adgang til Disney Plus allerede nu ved brug af vores guide øverst på siden.

Er Disney+ kun for børn?

Nej, Disney+ er både for børn OG voksne. Disney er naturligvis kendt for deres kendte tegnefilm, men igennem de seneste mange år, så ejer de en hel masse filmselskaber som blandt andet alle superheltefilmene i Marvel, og det kendte filmselskab 20th Century Fox som blandt andet har lavet ”X-men” filmene. De har blandt andet følgende filmselskaber:

 • Marvel Entertainment
 • 20th Century Fox
 • Pixar Animation Studios
 • Lucasfilm
 • The Walt Disney Studios
 • Disney Channel
 • Jetlix
 • ESPN

I de overstående filmselskaber er der nogle af de mest kendte i verden, som laver film og serier som både er til børn og voksne.

Hvad kan jeg se på Disney+?

Du vil på den Amerikanske udgave af Disney Plus kunne se følgende:

 • Mere end 7500 afsnit af Tv-serier
 • 25 Serier Eksklusivt på Disney+
 • 10 film eksklusivt på Disney+
 • Mere end 400 film samt klassikere
 • Mere end 100 helt nye film direkte fra biografen.

På Disney Plus vil du kunne se nogle af de helt store og kendte film såsom Star Wars, Marvel, Animationsfilm fra Pixar samt alle de kendte Disney Klassikere og meget, meget mere.

Kommer der mere nyt Indhold på Disney+?

Disney har meldt ud at de vil bruge mere end 1 milliard dollars på at lave nye film og serier til Disney Plus i 2020. Efter en 4 årige periode har de planlagt at bruge 2.5 milliarder dollars. Du kan følge med på deres officielle side om Disney+ her.

Disney+ Pris – Hvad koster et Disney+ abonnement?

Et af de helt store spørgsmål har været hvad et Disney+ abonnement koster. Vi ved ikke hvad det koster i Danmark endnu, da det ikke er lanceret, men det bliver sandsynligvis en del dyrere end det er i USA. I USA har Disney lavet et Disney+ abonnement du enten køber pr. måned eller køber for ét år af gangen.

1 måned koster 6.99 dollars (Cirka 47 kroner)

1 år koster 70 dollars (Cika 465 kroner)

Disney+ giver de første 7 dage Gratis, så du kan finde ud af om det er noget for dig.

Hvis du opretter et abonnement med VPN, så vil du som sagt kunne få de første 7 dages gratis Disney+ og du kan prøve ExpressVPN gratis i 30 dage hvis det ikke er noget du vil beholde.

Prøv Gratis i 30 dage